Коментари - Закъснели покупки за училище: Пропуснахте ли да вземете това? | Лайф.dir.bg
назад

Закъснели покупки за училище: Пропуснахте ли да вземете това?

Кутия за обяд, спортни обувки, шапка за игрите на училищния двор... Ако все още забравяте нещо, прегледайте тази статия

Обратно в новината
| Автор : Милена Георгиева

Коментари - Закъснели покупки за училище: Пропуснахте ли да вземете това? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

покупките трябва да се правят след консултация с учителите

Допълвам: кутийте за обяд от миналата година вече за нищо не стават, миришат на манджа, ще се купуват нови това го бях забравила и статията ме подсети. Обувки за спорт купихме миналата година, ще кара с тях по физическо. На родителската среща вече поискаха "дарение" за облагородяването на двора и пари за "учебна" екскурзия в Испания. За двора дадох, но да плащам на учителите ваканцийте не благодаря.

Купихме всичко още преди учебната година, евентуално ако им искат още помагала ще ги взима от книжарницата до училището. Химичката им иска някакви работни листи, тя и миналата година ги накара да ги вземат и ги ползваха два пъти през цялата година. Иначе учебниците ги взех на старо от една група със Фейса, тетрадки и химикали поръчах от най-евтините.

Голям зор теглите горките родиели в България. Аз съм в чужбина, единствената драма на и суетня на жената е да се осигури униформа - може и да е от супермаркета -не ни задължават да е с логото на даскалото, само да се спазва примерно цветовия код -нащо даскало изискват сив панталон или сива рокля или пола,, бяла риза , черни обувки и тъмно синя жилетка или пуловер и ученическа чанта.За физическо черен или син клин и черни гуменки от простите. Там хиляда и сто тетрадки, химикалки листчета пергелчета простотии, не ни изискват, нито учебници за сега..дават го на интерактивни дъски, таблети и видеоматериали. А за домашни децата носят вкъщи принтирани от даскалото материали със задачки по правопис математика и тн.. Кво прават в училище не ми е ясно , ама не ни искат, е сега сме още трети клас де, ще видим по-нататък..