Закъснели покупки за училище: Пропуснахте ли да вземете това?

Кутия за обяд, спортни обувки, шапка за игрите на училищния двор... Ако все още забравяте нещо, прегледайте тази статия

Обратно в новината

Коментари - Закъснели покупки за училище: Пропуснахте ли да вземете това? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купихме всичко още преди учебната година, евентуално ако им искат още помагала ще ги взима от книжарницата до училището. Химичката им иска някакви работни листи, тя и миналата година ги накара да ги вземат и ги ползваха два пъти през цялата година. Иначе учебниците ги взех на старо от една група със Фейса, тетрадки и химикали поръчах от най-евтините.

Допълвам: кутийте за обяд от миналата година вече за нищо не стават, миришат на манджа, ще се купуват нови това го бях забравила и статията ме подсети. Обувки за спорт купихме миналата година, ще кара с тях по физическо. На родителската среща вече поискаха "дарение" за облагородяването на двора и пари за "учебна" екскурзия в Испания. За двора дадох, но да плащам на учителите ваканцийте не благодаря.

Голям зор теглите горките родиели в България. Аз съм в чужбина, единствената драма на и суетня на жената е да се осигури униформа - може и да е от супермаркета -не ни задължават да е с логото на даскалото, само да се спазва примерно цветовия код -нащо даскало изискват сив панталон или сива рокля или пола,, бяла риза , черни обувки и тъмно синя жилетка или пуловер и ученическа чанта.За физическо черен или син клин и черни гуменки от простите. Там хиляда и сто тетрадки, химикалки листчета пергелчета простотии, не ни изискват, нито учебници за сега..дават го на интерактивни дъски, таблети и видеоматериали. А за домашни децата носят вкъщи принтирани от даскалото материали със задачки по правопис математика и тн.. Кво прават в училище не ми е ясно , ама не ни искат, е сега сме още трети клас де, ще видим по-нататък..

покупките трябва да се правят след консултация с учителите