Заплашиха с дело министъра на културата в Египет заради филм на Netflix

Лентата, която бързо се превърна в най-гледаното заглавие в арабската страна, стана и една от най-горещите теми в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се да чета по форумите, че в България имаме толкова много съмишленици на шериата и чистия морал. Така де, с вас споделяме еднакви ценности и ще си пердашим жените и ще си бием педерасите, колкото си щем! Долу англо-саксонския и евпорейския мръсен феминизъм и джендъризъм! Да живеят правоверните ни братя от евроазия! Ашкосум-машалах!

Четох докато стигнах до думата “хомосексуалността”. Искат да си рекламират извратеността навсякъде. Тъпите им герои на новото време. Аз не им гледам холивудските и нетфликс и подобни пропаганди от години. Едно време гледахме филми за мъжествени герои като тези на Шварценегер, Сталоун, Ван Дам.

отврат! и В Египет либерасти????

Обаче филма имал огромен успех!

Не се усещат как им промиват мозъците.

Тези защо имат еднакви мутри с гърците?

От опит - тези, дето най-силно крещят срещу погазването на морала и семейните ценности, са първите нарушители, когато никой не ги гледа.

Да, всеки баща тайничко се надява синът му да стане педал и дъщеря му да е нагла мъжемразка феминистка и само се преструват. Виж как ни разконспирира всички. Не случайно толкова плюсове си получил.

Напълно ви разбирам. Все пак се възприемате за кон, а на това ниво хомофобията и феминизмът все още не са развити.

абе ще има алах акбар ....

В киното определено липсваше до сега курвелък и простотии от тази част на света. А какъв е %-та изваксени в Египет, ще ни информирате ли.

Sorosoidite nalazvat Egipet!

С какво тази "новина" или статия е от значение за живота на хората в България, че държите толкова силно да ни информирате за някакъв филм, който най-вероятно никога няма да бъде гледан тук. Защо не замените тази глупост с нещо по-съдържателно, например разкажете ни за някой краен оптимист, който оцелява честно в условията на пазарната икономика в България, или покажете ни труда на медиците работещи в ковид отделенията. Те заслужават много повече внимание от този филм.