Запозналите се в интернет имат по-траен брак

Запозналите се в интернет имат по-траен брак, отколкото срещналите се по по-традиционен начин, твърдят американски учени.

Обратно в новината

Коментари - Запозналите се в интернет имат по-траен брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

любовта е доверие и свобода. независимо дали е с брак или без брак. нито зависи как е възникнала и къде. важно е да я има и да задържим когато я срещнем. това е трудното.

Това са пълни глупости! Може да има успешни връзки от запознали се по интернет, но да са пък непременно по-трайни от другите звучи като реклама на интернет сайтове за запознанства по-скоро. А какво са правили тогава хората преди да има интернет? Аз не знам да са се разделяли постоянно хората преди време...

Който си мисли,че за да има любов ,за да има щастие трябва да има пари просто още нищо не е научил за живота.Щастието и любовта не се купуват с пари.До някъде можеш да си купиш здраве,но реши ли Господ,че си пътник-ЗАМИНАЛ СИ си като едното нищо и никакви пари немогат да те спасят...Пожелавам на всички да разберат кое всъщност е важно в този и без това кратък живот...

Ключът към щастието според повечето жени се намира в дебелия портфейл на мъжа и дългата змия в панталона му, но с особена важност и приоритет си остава първото.

А когато и двете липсват ко праим??

Нещастни жени "праим", какво друго?

При мен не липсват.

Що ли си мисля, че поколението, което беше склонно да сключва бракове сериозно се разминава с поколението, което се запознава по Интернет? Май-май двете нямат много допирни точки, ама нейсе - изглежда пак някои учЕни са взели едни пари за изсмукано от пръстите изследване...

от тран на глог че по висок

това не е верно ама никак!!!

Защо във статията не се казва, кога са се запознали? (Последните колко години интернета се ползва за запознанаства?). и от там изводът за дълъг съвместен живот - хе хе...Остана да напишат,че са живеели заедно над 30-40 години - до дълбока старост... Тва е като статистиката за най-отровната храна: Никой който е ял кисели краставички 1900 година, не е жив! Значи киселите краставички са най-отровната храна!

Трябва да се внимава, аз извадих късмет, преди осем години се запознах по скапа с мъж малко по възрастен от мен, аз тогава бях на 44, споделяхме си открито всичко, аз в България, то в Америка. Бяхме изгубили половинките си и двамата, събрахме се и вече осем години се радваме един на друг, помагаме на себе си, на родителите си и на децата си. Имаме и внуци, неговите ми викат "бабо" и съм много радостна.

Я си премери температурата.

Хахахаха докторе, наистина съм добре.....засега, никога нищо не се знае, ако нещо се промени, пак ще търся друг дедо хахахха

Демек взела си го заради парите, защото е в Америка и ги има. Да издържа теб и децата ти от първия мъж. Ясна си...материалистка-кръвопийца, няма отърване от такива като теб, те са хиляди... за съжаление.

Демек, не си доразбрала, аз знаех, че няма пари, сега сме посъбрали малко заедно, то с работа, аз с чистене, спи споконо, не всичко е пари.

чиста завист

Любов без уважение не стига далеч и не се издига нависоко, тя е ангел само с едно крило.

Цитатите се слагат в кавички. Тази сентенция е на Дюма- син.

вероятността за среща там е много по-голяма...а и има по-голям избор...а и това че после изневерят почти само виртуално също им крепи брака

вразката трае когато има взаимно уважение и разбирателство, в момента в които тя 2 неща ги няма, вразката приклучва, без значение дали е от интернет, от бара или от някаде другаде

ЕТО ТОВА СИ МИСЛЕХ И АЗ, КОГАТО НАПИСАХ, ЧЕ БРАКА Е ОТЖИВЕЛИЦА.

Дъщеря ми още страда от запознаството си в интернет! Повече от 9 години вече.Запозна се с насилник, психически и физически.Но отначало беше перфектния, та се чудехме има ли изобщо толкова добри хора.Сега се чудим как може да има толкова болни и луди хора.

След като се оженят продължават да живеят в интернет и не излизат често от къщи :) Новите им запознанства и изневери са виртуални, затова си остават заедно.

Струва ми се съвсем закономерно такива, дето живеят само в Интернет да са просто маниаци. А маниаците никога не са безобидни. Моя колежка се запозна с един уж добър избор в един сайт, но скоро разбра, че той фигурира в него с около 9-10 профила. Освен това и в други 5-6 с по още няколко профила. Говорим за висшист, радетел за честност и почтеност във връзките и пр.

БРАК?....КАКЪВ БРАК БЕ ХОРА...??? ТА ТОЙ ВЕЧЕ Е ОТЖИВЕЛИЦА!

отживелица е за теб

Аха, отживелица!! Я виж сега какви бракове се задават! В Еропа , а скоро и у нас.

НЕ СТЕ ПРАВИ, В НЕТА ИМА МНОГО СВЕСТНИ ХОРА. НО ПОНЕЖЕ ВИЕ НЕ СТЕ ТАКИВА, ТА И ПОПАДАТЕ НА ЛОШО КАЧЕСТВО....

Странно, всички които са лайкнали са от тях...Но се мислят за изключение :)

Още като ти видим ника и се сещаме, че не си от читавите.

А ти пък си много свестен с този ник! Мислиш се за много умен и остроумен, нали! И сигурно си пишеш плюсовете сам, защото няма смисъл други да ги пишат.

Какво не ти харесва в ник-а му? Мисли за секс ли ти навява? И ако е така, защо да не е читав? Дори да е почитател на "69", тебе какво те бърка? Да не страдаш от недоклец синдром, а? Него най-много да го хване рак на гърлото, ама не е гаранция, че тебе ще те пропусне.

Юруууууууш на запознанствата в нета!!! УжасТ

Глупости на търкалета. Тези сайтове бъкат от женени наглеци, мъже и жени, и не повече от стотина педофила или сбърканяци, дето се виждат като Голиат в собствените си очи, а са обикновени шушумиги и неудачници.Този контингент "членува" във всички сайтове, под вънкашност чужда и под име ново....за сведение на любопитните. Изключенията са малко.Просто собствениците на такива сайтове искат да изкарат повече пари, експлоатирайки самотата на хората и стремежа им към съвместно щастие, затова е и рекламата.

И тук всички, които са лайкнали са от тях...Но се мислят за изключение :)

е много си знаещ! аз съм регистрирана в 4 сайта-1 испански и 3 интернационални и общувам онлайн с много свестни хора от 3 месеца. има професии, които не ти позволяват да ходиш по баровете като малоумен, а също аз лично не обичам да ходя по гостита на приятели. предпочитам да чета, да гледам телевизия, да сготвя нещо, така че нямам много допир с хора. къде да срещна мъж? със сигурност има изроди, но то като го видиш на снимката и пишеш известно време, може и скайп на по-късен етап, можеш да прецениш.

Коментираме българските, а не интернационалните ти сайтове. Всички знаем, че навън хората са по-културни и коректни, а не Хитърпетровци.