17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажете го по-кратко, аз не можах да го прочета. Жените принципно предпочитат бунтари (разбира се, лек вариант), защото са по-целеустремени и честни, отколкото конформистите.

Еееееееях, ако Ева не беше откъснала ябълката , щяхме все още да си живеем в рая.

Алфа Мъжкарят в 21в. е МЪЖ , който сам си купува пържолите , опича си ги , и сам си ги яде , защото ако има неблагоразумието да даде на някоя КИФЛА (дето по цял ден само се кипри , лигави и вечно я боли главата) , а НЕ може да обели и един картоф , ще му ги ИЗГОРИ и ще му прецака вечерята !!!

Много е страшно това, което си описал. Ама аз не знам кой би се оженил за кифла. Ако се ожени значи е тъпанар, хак му е.

"Факт е, че много жени се озовават в обятията на точно онзи тип мъже, за който майките им цял живот ги предупреждават да избягват." Защото майките им не искат да повтарят техните грешки. На около (средно) 22-25, когато жените са в своя пик и са бомбардирани от оферти и възможности да създадат семейство с високо-статусен мъж,т.е. да си седнат на гъзЪ, много продължават на въртележката с алфа-лошите момчета, на тяхната възраст или по млади, е.ани, след това изоставяни, но все така с надежда, докато като чукнат 30-35 и си казват-"Взех си моето от живота, сега съм готова за сериозна връзка". Но къде са свестните типове? Та дори и бракувана с деца, готините пичове ги няма вече, и тя трябва да слезе стъпало на долу, а споменът за пиковите години остават и тя винаги ще сравнява добродушния и мил съпруг, задоволяващ нейните капризи, с онзи непукист брутал с коженото яке и бицепсите на 22. който дори и пакетче семки не и е подарявал (изключваме 1та среща), но който често се повява в сънищата и, яхнал мотор или сърф, и после нея във всички пози, бягащ след това в неизвестна посока. Та слушайте майките и бащте си (ако са наоколо), поне след 25.

Много филми гледаш. Чак пък да сънуваш.....Лошите момчета и момичета стават само за забавление. Всяка страст и влюбване, колкото и силни да са, траят най-много 3 години. Всяка емоция отшумява и избледнява. Но бракът е за сериозни и отговорни хора. За постоянните неща си трябват постоянни хора. А лошите момчета не са от постоянните. Разумният избор винаги е по-добрият избор.

Така е! Романтикът, доброто момче, има специално място в сърцето на една жена, той да и е последния! Такъв е живота!

Защото гледат много филми. Животът обаче е друг. И рано или късно лошите момчета или се провалят с гръм и трясък или си сядат на задника. А добрите момичета, колкото по-рано разберат, че добрите момичета са тяхното бъдеще, толкова по-добре.

Момчета.

И когато лошото момче започне да става лошо и с жената, какво се случва? Всички знаем, почват шамарите, обидите, насилието, изневерите. И това е спокоен и сигурен живот, нали?

В България няма лоши момчета и момичета. Има селяндури и селски пръчки, които са прекалили с гледането на Бързи и яростни

Е-е-е, не може да ме убедите, че Криси Гущеров или д-р Енчев са лоши момчета, .а що женски народ си счупи крачката да тича след тях :))

Това, което описват НЕ са лоши момчета... За всичко са ВИНОВНИ арабите, негрите и китайците с тяхната ПРОПАГАНДА- филми и сериали. Трябва ЗАБРАНА за турски сериали и филми с негри.. трябвада дават САМО как сме ги убивали тия, за да имаме дъжрава. България... Детските филмчета- Костенурките нинджа, Батман, Спайдърмен са китайско- негърска ПРОПАГАНДА. Това са филмчета за деца до 7-8 годишна възраст... След това, когато децата станат на 10-11 години, почват да учат в Училище, как сме направили ДЪржава и кои са били ВРАГОВЕ на България- араби, турци, сирийци, негри, китайци .... и дори, макар и рядко, гърци и сърби.... Как сме трепали, всякакви китайски нинджи, арабски паяци и негри- прилепи.. Лоши са ВРАГОВЕТЕ на България.. А целта на турци и негри е да се скараш с приятелите ти за едно парче хляб, и после турци или негри да ви вземат хляба за който сте се карали, сбили.. ТОва става след Втората Световна война - 1945 г. А турци, негри и китайци правят филми за малки деца, които пробутват на ВЪЗРАСТНИ хора.. Трябват ИСТИНСКИ филми, но САМО такива, които са полезни за България... Преди години, даваха как в Англия ограбили някъв пощенски влак през 1960 г.... До 1960 г, Англичаните бяха ОГРОМНА Империя, която включваше части от Африка и Азия.. През 1920 г, Великобритания е била с 50 % по голяма от Съветския Съюз( Руската Империя ).. Тъй че тоя филм, как някакви ограбват пощата в Англия през 1960 г, е абсолютно ВРЕДЕН.. След като имаш империя, ползваш арабите и негрите като ДОБИТЪК, вместо волове.... и им прибираш парите и стоките.... Евреите, СЪЩО, до 1945 г са били като работни животни за англичаните.. Проблемите с евреите са почнали, когато някакви евреи отишли в САЩ и почнали да искат да вземат властта там.... До 1945 г, всички държави са убивали евреите. И англичани, и руснаци и австро-унгарци, и германци и французи, и испанци... Евреите са били като циганите. За нищо не са ги смятали...

като харесват това накрая живеят с пройдоха алкохолик тююфлек децата тъъпи деебили семайния бюджет скъсан и идват да ми се оплакват а аз се усмихвам това сте избрали, това имате

Ами то другия вариант, който могат да си изберат е ч.киджия...

Да си добро момче не значи да си без самочувствие. А добър със самочувствие е много по-привлекателен от лош такъв.

....

..я кажете момчетата какви момчета харесват....

абе за момчетата не знам, повечето се обличат като гейове... По-добре кажете за мъжете...

каква е тая тъпня, бе...

Защто при жените липсва тази част от мозъка която отговаря за логиката. И колкото и да пишат какво точно определя поведението на жените истината е,че учените още не са установили! И само да поясня, защото сега, ще започнат да валят минуси, аз не съм сексист просто такава е истината за жените. Те търсят за секс и авантюри, а после търсят стабилният мъж когато искат семейство. Естествено жените както и повечето хора правят онази колосална грешка да вярват, че така нареченият "алфа" мъж е този който е груб, третира ги като парцал и си прави каквото си иска....Истинският алфа е роден лидер който хората следват без да прави много услия.Той е със самочувствие и не се страхува да постигне каквото иска. За съжаление до към 30 години нито един мъж не е още оформен като алфа или бета и всяко поведение на кретен е просто кретенизъм, но жените не го разбират това.

Не че нещо, но това "Те търсят за секс и авантюри, а после търсят стабилният мъж когато искат семейство", се отнася с пълна сила и за мъжете :))

Още на 10 си личи кой има воля и харектер. До 30се оформя той милия. Добре че Ботев, Смирненски Дебелянов не са чакали 30да се оформят.

Даже не на 30, му 35-45 мъжете са узрели за семейство и деца евентуално

Май много точно си описал мъжете и техните липсващи съставки в мозъка. Защото ако се водим от това в какво са се превърнали жените, опитвайки да угодят на масовия мъж, то направо сте за Карлуково всичките.

Така е,само че рано или късно им идва акълът и тогава започват да съжаляват,но за някои е фатално !

Да,при жените важи правилото-Либидото определя съзнанието. С други думи-половото влечение определя действията им или още по-точно казано-Жените мислят с п....те си !

Програмата им! Иначе нямаше да искат да раждат. А на мъжа програмата е да сее семето сим та където прихване! И за да не се получава объркване и хаос е измислен бракът!

Бракът и моралът са измислени от мъжете, за да могат да са сигурни, че няма да отглеждат чужди деца.

Природата на жената ѝ диктува да желае да се отдава и да бъде обладавана (до степен на „разтваряне” и самозабрава). Ето защо кумирът на жената е свободният по дух и воля – т.е. войнът (като нейна противоположност). А това обикновено са лошите момчета, в които жената вижда възможност да се отдаде на греха без да чувства угризения!...

ми така си е

Честно казано, аз и мои приятелки повече сме си патили от добричките мамини лигльовци, които много слушкат и правят мили очички, а се оказват с по-тъмна страна и от рецидивист. А и както се оказва е много по-безопасно да откажеш на мутра, отколкото на програмист. При мутрите, поне от наше време, няма опасност да му сринеш мъжкото самочувствие, защото такова си има достатъчно, нито си толкова единствена и неповторима, че да се вкопчи в теб като удавник за сламка, докато с програмисти, 1-2 счетоводителчета е вече не помня какви други джендерастчета аз и мои приятелки сме си имали огромни проблеми - то не бяха лиготии, евтина мелодрама, злоба и отмъстителност, тяхното направо си бяха курвенски номера. Та зависи какво разбирате под лошо момче - а и лошо момиче.

Явно доста патки си потрошила, не се чуди, че са се афектирали програмисчетата и счетоводителите. Те не успяват да разберат поведението на парцалите и затова се държат глупаво.

Има шафрантии, дека доклеца ли им се просто откачат. И немат идея кво става...

В статията се говори за жени с някакъв интелект, в днешно време повечето са прости кифльоци, особено в Бг. Да изброяваме ли джуките дък-фейс, евтиното държание, изкуствените цици, екстеншъните, тоновете грим, селския изказ, абсолютната неграмотност, невъзпитание и т.н. Клонинги.

Умната жена си пада по лоши момчета, забавлява се с тях, трупа опит, но стане ли въпрос за брак избира стабилен уравновесен мъж. Обаче написах Умната жена.

Аха, но умният и уравновесен мъж не би избрал точно такъв тип жена за брак, т.е. въпросната умна жена продължава на въртележката с лошите момчета, докато не се появи тъп и мекушав мъж да и разпише желания брак, че даже и да я приюти с децата и от същите тези незнайни лоши момчета

Всяко момиче мечтае да бъде ЕДИНСТВЕННА, желана, носена на ръце. Да бъде трабанта и отнесена. НО, се омъжват за пухкави момини синчета с осигурени апартамети и социален статус, които могат да бъдат водени за носа(вратовръзката). На мен ми остават спомените и признанията. Особенно ме топли: Ти беше единственият мъж, който ме е носил на ръце. Мили жени, ние лошите момчета, сме лоши защото сме преживели всякакви трудности в живота. Затова, когато ви прегърнем, нямаме нужда от обясниния, нагласи, пробване, време. Решението вече е взето в мига в който ви видим и вие ставате наши Богини. Олтар, където да бъдем себе си в чувствата. Там, където няма място за колебание и размисъл. Да, това е емоционално, секси, пленяващо, омайващо за вас, НО на челата ни е ясно написано, че сме минали през непосилни трудности. Затова сме интересни, за месец, два, половин година, но това плаши жените, които търсят да се омъжат по сметка. И се омъжвате за безлични мамини пухкавелковци но имате мокри сънища с Онзи който ви е носил на ръце и се е прекланял в краката ви.

Обяснението е много просто, всичките са мръсни курви, а колкото и да лошо момчето нема си вземе парцал като вас нииикогааш.

Жените от векове са обременени от второстепенната си подчинена роля и липсата на свобода в преобладаващите патриархални общества. Съвременната жена в модерните общества има възможност да излезе от този образ. Ако тава не може да се случи със собствени сили, то идва помощ от приятел. Той винаги е зареден с така дефицитната енергия.

Това, за което говорим и пишем и Шекспир няма да има време да напише - такова разнообразие на характери в двата пола. Но едно е сигурно: "лошите" чичковци с мазните ръчички с по 150 "оки" и дебели портофели като, че ли са предпочитаните за брак, а за "другото" - мацките си намират "майсторите" :-)). Това е, "въпрос на вкус - казало кучето и се близнало под опашката" :-)).

"Алфа" мъжкар + "добри " момичета , "мухльо " + "лоши " момичета - ДРЪН -ДРЪН ГЛУПОСТИ !!! Хората сами си измислят някакви стереотипи на които робуват , и сами слагат някакви си рамки ,в които живеят като в калъп !! Да се изрисуваш с татуировки като ДИВАК и да се напомпаш с боклуци които ще ти съсипят здравето и на 40г. ще си ПАРЦАЛ , съвсем НЕ те прави " алфа" - а на челото ти пише КОМПЛЕКСАР и СМОТАНЯК , но стига да можеш да четеш !!! АЛФА е мъж с МОЗЪК в главата си , а тогава съвсем не са му нужни нито мускули , нито да се облиа като ДРИПЛЬО за да привлича вниманието на глупавите жени , защото УМНАТА жена веднага го слага на кантара и разбира , че не е нищо повече от въздух под налягане !!! За щастие хората са разумни същества , и отдавна е минало времето когато са били на ниво прайд лъвове борещи се за парче месо за прехрана !!! В днешният живот АЛФА мъжкаря е МЪЖ със СТИЛ , УМЕН , УСПЕШЕН и УМЕЕЩ да използва акъла си за да се справя с предизвикателствата на живота - КАКВА по-голяма СИГУРНОСТ от това за една жена и семейството им ??!! "Лошите " момчета ВИНАГИ си намират МАЙСТОРА , защото винаги има някой който е по-"АЛФА" да им набие шамарите , и затова те или свършват зле или НЕ свършват никъде , а глупавите момичета го разбират доста късно , когато и техният живот завършва със СЪЛЗИ и СУПОЛИ като вече НИКОЙ НЕ иска и да ги погледна !!!

Бил го написал Сервантес в една книга. Иначе свят широк, хора разни. Примерно в Непал и Либия( при таурегите) има МНОГОМЪЖЕСТВО. При таурегите не общата жена а нейните мъже ходят публично забулени в лицето. Не мачо а МАЧКА е жената при таурегите. АЛФА МАЧКА.

"Човек никога не трябва да бъде прекалено добър с жените. Те обичат да живеят с пияници, комарджии, сводници, а нерядко и със садисти, които ги пребиват от бой. Те не могат да понасят истински добрия и благороден мъж. И знаеш ли защо? Защото им доскучава. Не искат да са щастливи, защото знаят, че щастието е скучна работа."

Ти или НЕ познаваш жените , или познаваш само безмозъчни такива ?!

Може би лошите момчета имат особена харизма. Искам да кажа, че моите впечатления са, че жените харесват лошите момчета в детските си годиники, ученическите. В тях добрите момчета не са модерни, търсят се лошите. Така изреждат няколко несполуки, изреждат се и няколко години. След това, да кажем около 23-24 настъпва някаква метаморфоза. Започват да търсят добрите момчета, започват да търсят стабилни връзки, дори брак. Там идва пък проблема, че добрите момчета са отдавна заети и много жени започват да говорят, че на света имало само боклуци. Винаги съм си мислел, че момичета търсещи все лошите момчета и обратното - момчета търсещи все нагласените момичета са абсолютно обречени на любовни разочарования. Това са повърхностните хора в света и те няма как да си паснат. Мъжете които са били повърхностни винаги си остават такива, а жените-те проглеждат, но на софрата ги чакат само кокалите и безкрайността от лоши мачовци, които са вечно свободни и готови да ги утешат. За кратко. Добрите момчета в повечето случаи си остават такива и като мъже и бързо си намират майстора, защото по-умните жени рядко изпускат изгодните партии. Добрите момичета-това са най-опасните, те са далеч по-лоши от лошичките така да го кажем. В началото не, но после колкото вторите проглеждат и търсят стабилност и стойностност, толкова повече добричките кривват от пътя и тръгват да си наваксват неизживяното, те са новия обект на изоставените лоши момчета. Такива са моите наблюдения и ако може така да се съчетават хората то задължително трябва да е: Добър мъж - бивша лоша, идеална комбинация, той е предоволен, тя оценява качествата на мъжа до себе си поради опита си и през ум не й минава да търси лоши момчета и нестабилност. Лош мъж-добра бивша-ще си изневеряват, но за него е нормално, а за нея-наваксване. Ще се разбират, много такива двойки познавам...

Не ги харесват. Не стават нито за бащи, нито за съпрузи. За любовници да и то за един два пъти само

Колкото и на мъжете избиращи си курви.

Нещата са далеч по-прости. Жените искат тигър в леглото, грижовен мъж в дома и един тапир, който да носи пари за да осигури въпросното щастие. Когат аз срещнах жена ми бях от т.нар. лоши момчета. Сега, когато ме опитоми съм и вече безинтересен. А тя колко ми е интересна след 25 г. брак няма значение.

Жените сънуват мокри сънища с лоши момчета, но се женят за тъпири. Защото СОЦИАЛНОТО надделява над животинското с редовния въпрос към тъпира: Тя: - Къде са ти парите, БЕ?! Тъпира: - Миии...

Екстра, после сама майка на помощи.

Или правим пушилка за Истанбулска конвенция... ;) Моля пазете ме, че аз сама не знам какво правя ;)

Пълни глупости! Лошите момчета стават лоши съпрузи. И от тях са привлечени само момичета с мазохистични наклонности. Я да видя как една самоуверена и финансово независима жена ще бъде привлечена от такъв лаладжия. Най- много да го изчука за една нощ и после кой откъде е.

В статията безобразно се смесват 3 напълно различни понятия, които нямат нищо : 1. бунтар 2. лошо момче 3. алфа-мъж Бунтар означава, че не се влияеш от обкръжението си и от обществото. И че евентуално би искал да ги промениш. Това са силно положителни качества. Лошо момче означава, че вършиш престъпления - или че се държиш зле с жените и по принцип с човека насреща. (Защо иначе ще се водиш лош?) Това винаги е отрицателна черта! Жените, които направят грешката да се хванат с такъв, неизменно съжаляват - или самите те не са стока. Алфа мъж означава просто, че се справяш добре с живота, разчиташ на себе си и не си зависим. Отново: положителни качества, към които е добре да се стреми всеки мъж - дори да не му идва отвътре, както на оригиналните алфи. Такъв мъж дава много повече сигурност и безопасност от едно "лошо момче", така че умните жени много добре знаят какво да избират.

тия т.н. "алфа" изобщо не се оправят "сами", напротив! сами са кръгла нула! прост пример - главният лъв в един прайд, никога не участва в лова, той стои и гледа, а после е пръв "на масата" ... щото бил "алфа" и можел да утрепе всички други ... сега ако другите имаха повече акъл, щяха да му кажат: - пич, като си много можещ, я следващия път лови сам антилопите, а ние ще ти гледаме сеира отстрани" и веднага ше му увисне сопола, на тоя "велик" алфа, а всъщност - велик комплексар. истинските алфи, работят сами за себе си ... просто именно защото са алфа, като мислене! да разчиташ някой да ти работи, значи да се оставиш уязвим от него, а тва не е алфа поведение!

Типично изказване на "омега" ;-)

И аз мисля, че статията е писана от жена, която няма много идея какво се случва я главата й.. иначе е събрала факти, но причинно-следствената връзка я няма

то нали вече е модерно самите момичета да стават лоши момчета - я ги вижтие колко вече татуирани по цялото тяло има "мъжлета" ... всичко върви "по чертеж", нема страшно - бъфомет скоро ще се появи ... и ще настане "мир" в душите на езичниците на заедността !

След като изяде шамари от лошото момче, и хапне други атрибути на неговите приятели, доброто момиче се хвърля в прегръдките на още по-лошо момче с намерението и идеята да бъде отмъстено за нея. Така завърта цикъл в търсене на още по-лоши момчета.... Разбира се идва момент в който е разочарована от лошите (и всякакви) момчета и избира другия бряг, или друго болестно състояние на духа.