17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може някои от моделките и да изглеждат.

Дрън дрън та пляс, заради консервантите основно и другата всичка гняс... Палмово, лепило за месо...

Как може да забравите основното!!! КОНСЕРВАНТИте в храните! ЖЕнозаврите след 30 мязат на консерви с редки изключения!

Бягай да си пощиш пъпките и се радвай на ваканцията, че училището наближава.

от наркотиците и тревата е. От менте алкохола. Хахахахахахаахха. Ба си здравето. Наркоздрави сме. Масово изперкал народ от много демокрация по мутренски. Външния вид лъже.

ЧНГ. Физически по-здрави безспорно, психически обаче какво мислите? Аз мисля сме по-зле. Изперкали кукувци - бият се по кръстовища, крещят на децата си по улиците като пъдари, щото са дърти и мързеливи та не могат да догонят хлапетата. Хахахахахахаха. Малко матап за ЧНГ.

Не е важно как изглеждаш а с какви се ...

Само да кажа нещо ни в клин, ни в ръкав. Жените трябва да имат деца на 25 години. Даже 30 е много, а то сега те до 30 не създават семейства, тати носи, мама меси и тем подобни. Биологичните закони трябва да се имат пред вид. Ако искаме здрава нация и поколение. Сега кариера, ходят по чужбини уж да учат, постоянно по екскурзии, почивки, аху, иху, после демографска катастрофа. За мен има два основни фактора - медицината от една страна и по-лекия физически труд. Обаче. Масово жени на по 40 години и нагоре имат малки деца примерно на 10 години, които са диви и бесни и побъркват родителите си, те им крещят, викат и т.н. Искам да кажа, че има и психическо здраве и то не е в добра форма у нас. Човек сеизтощава психически и е добре да си поотресте децата преди да настъпи този период.

Как така ТРЯБВА? Какво значи това? До 25 годишна възраст човек трябва да е способен основно да се самоиздържа и да започне да гради финансовата си стабилност, за да може да осигури спокоен живот на себе си и на децата си, ако има такива в бъдеще. Ако на 25 г. жената мъж до себе си, ако мъжа, с когото е, е крайно неподходящ, ако жената не е финансово стабилна, ако.. ако... ако... десетски обстоятелства, които предполагат вредна за детето среда, как, по дяволите, ще се реши да има дете? А ако емоционално не е готова да го има? Децата усещат, когато не са желани от сърце. ПРЕСТАНЕТЕ да мислите за количеството, мислете за качеството. Индийците като са 2 милиарда, добре ли са? Напълно е нормално на 40 г. да имаш десетгодишно дете. И какво значи, че човек се изтощава психически на 30? Ама на 20 и малко са емоционални незрели още. В 21 век 30 е новото 20 - хем си млад, хем си зрял, предполага се, хем можеш да си позволиш да гледаш дете.

Подкрепям, само ще добавя че благодарение на медицината, здравословното хранене и личната грижа е от огромно значение. Бих казал че 40г. са нищо и за накои татковци и майки е възраста да създават деца. След още 10-15г възраста за зачеване ще се измести с още 5-10г напред, блгодарение пак на науката.

Не е така. На 40 може да си емоционално зрял да имаш деца и материално осигурен, за да ги гледаш, но дотогава са се натрупали мутации, заради нездравословни навици и фактори на средата, които създават рискове за поколението, каквито у младите индивиди са по-рядко срещани. И това противно на масовото мнение, се отнася с по-голяма сила за мъжете, а не за жените. Жените, които са избрали да раждат деца, е по-добре да избират по-млади мъже по възможност, а не старци. Да, има превенция, има скрийнинг и генетични аномалии могат да се забележат от рано и увреденото дете да бъде убито и изхвърлено, още преди да се роди, но това не е адекватно решение, защото е жестоко, а и защото след определена възраст и женската фертилност не е същата. Тъжно е, че условията в нашата страна не позволява на интелигентните хора да се възпроизвеждат в най-подходящата за целта възраст, ако изобщо се престрашат!

0

Живеем много повече и много по-здрави благодарение на науката и медицината. Моля, някой да го обясни на антиваксърите и други подобни, които се къпят само в неделя.

Повече - може би, но не и по-качествено. Съвременната медицина позволява на хора с тежки заболявания, включително и генетични, да съществуват, макар и качеството им на живот да е ниско и да създават поколение (което от еволюционна гледна точка граничи с престъпление). Понастоящем, например почти 50% от хората в САЩ, да кажем, са с диабет, почти 90% са на антидепресанти и други опиати, здраво поколение там създават преди всичко емигранти първо поколение от бедните страни. Мисля, че бърката прогрес с регрес и еволюция - с израждане. Не съм антиваксър, но ваксините не са това което бяха и лекарствата вече не са. Забелязват се много зловещи тенденции, които няма да доведат до нищо добро, напротив! За сравнение - относително млад градски човек съм, в относително добра кондиция и фит - бабките на село по на 80+ години отдавна са ми спечелили респекта и уважението и гледам на тях почти като на супергерои, въпреки бръчките и облеклото им те са именно такива на фона на хората от моето и по-младите поколения.

Всичко е в заглавието -".... изглеждаме по - млади ..." . :-р

Абе истината е, че сега хората на по 35 са буквално в пубертета! Не искат да създават семейство, защото им е рано, за деца дума не може да става... Работа имат (не всички), за която са нужни умения от 7-8 клас в училище максимум, ама всеки е експерт по маркетинг, има умения на лидер и т.н. Всичко това в кавички много ясно! Изобщо съвременните млади хора, до 40 години изобщо нямат представа от живота и са едни по-възрастни деца!

Нарича се психологическа неотения и за нея има основателни причини.

Имали са по лоши фотоапарати или са снимали с малко пиксели.

Не остаряваме заради химията и консервантите в храните.

Днес е нормално да си на 35 та дори 40 и да водиш начин на живот все едно си на 18-25 и има мноооого време да станеш на 50, да ама не - 10 години се изтъркалят набързо и ставаш на 50 без семейство...тепърва ще си събират горчивите плодове от този егоизъм.

Защо тепърва. Демографската катастрофа си е живото доказателство и то днес. Една от причините за нея е точно този безгрижен живот на младите.

СЕриозно ли смятате, че момиче и момче на 25, млади интелигентни хора, току-що завършили висшето си образование, което освен ако не е от някои от актуалните в момента 1-2 специалности, които нямат жилище, нито родители пенсионери, могат да си позволят със заплати от по 600-800 лева на калпак да отглеждат качествено поколение - 2-3 деца поне. И това при положение, че майката ходи на работа, ако не ходи и не желае децата й да бъдат институционално отглеждани, приходите пдата. И наричате това егоизъм? Как не ви е срам?

Да довели до изчезването на много от известните ни цивилизации. Нашата беше потръгнала донякъде, но последните 30 години я върнаха почти в зародиш. Затъпяване и масова деградация от лакомо плюскане на храни и удоволствия.

Сега има повече информация как да се забави процеса на стареене по отношение стрес, спорт, правилно хранене и т.н. Но биологията не се е променила-фертилността на жените винаги е била приблизително 18-25 години. Мъжете могат до...докато могат

А защо умираме по млади ?

а по тесни стават ли

nunez

Направи ми вечерта. :Р

Стана ясно, че нищо не е ясно. Всичко се корени в кармичната обремененост на индивида.

Всъщност, излиза че: през 2010 са пушили 25%, през 2015 - 20%, а през 2017 - 30% “През 2010 година всеки един на 4 човека, на възраст под 24 години, е бил пристрастен към цигарите. През 2015 г. е всеки пети, а според изследване от 2017 г. 70% от хората под 24-годишна възраст дори не са опитвали да пушат цигари.”

В единия случай говорят за пристрастяване, а в другия за хора, които дори не са опитвали цигара. Има известна разлика.

клетъчно вино?

....."ако разглеждате старите албуми на родителите си от завършването и вашите, е много вероятно да забележите, че вие изглеждате по-млади от майка си или баща си, когато те са били на вашата възраст. ..." Завършването на средното образование имат в предвид, т.е. на около 18/19г.Но едва ли тютюнопушенето е един от факторите за да изглеждат по-стари родителите ни, защото тогава младежите не са пушели масово от ранна възраст както сега,че да е оказало влияние.Според мен хората се израждат и гена се подобрява.това оказва влияние и в/у ръста на човека.Хората родени преди 100 г. са били по-ниски в сравнение със сегашните на същата възраст.Колкото това, че съвремената младеж се е хранела по-здравословно, направо ме разсмяха.Те и да искат да се хранят здравословно, няма как защото вече няма продукти, които да не са тъпкани с отрови , хормони и разните му там Е-та.

Дрън-дрън, че пляс! Единствената причина може да е повечето грим!

Гримът състарява кожата, всичко е наследственост.

Състарява като го махнеш, а като го наплескаш си е екстра!

Това за денталната грижа не е съвсем вярно, дядо ми почина с всичките си зъби, баба ми също. Наистина ми изглеждаха много стари, но за децата и 10 години са много, в училище се чудех за една от учителките, вече е на 24, а няма бръчки.

че професии като ИТ и подобни с по-щадящи здравето, те са свързани със стрес и психическа преумора.