Коментари - Защо сме по-изморени и демотивирани от всякога | Лайф.dir.bg
назад

Защо сме по-изморени и демотивирани от всякога

Ние не сме изградили общество, което е ориентирано към човешките потребности; ние сме изградили общество, което е ориентирано към нуждите на бизнеса, и това започва да ни разболява. Не можем да спрем, но можем да оцелеем

Обратно в новината
| Редактор : Галина Чолакова

Коментари - Защо сме по-изморени и демотивирани от всякога | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да не сме изморени и демотивирани! - Любимия сайт дир.ру постоянно ни обяснява, че: 1. Диктатурата е нещо хубаво 2. Дребния плешив педофил-комплексар скоро ще завземе Украйна 3. Палестинците колят евреи и това е нещо хубаво 4. Путинският фашизъм е нещо добро - а западната демокрация - лошо 5. И най-важното - социализъма ще се върне Абсолютна депресия!

Ти определено си изчаткал яко, най малкото заради това да наричаш дир про руска медия.... прочети статията може да ти светне нещо или потърси професионална помощ :)

Много е жалък и тъжен животът ти щом всичко в него се върти около дир-а. Направи нещо за себе си и животът навън не е толкова лош

Браво на теб!!! Разкри мръсниците!!! Сега ходи да се запавиш в знак на протест я пред руското посолство, я пред парламента. Иначе не си никакъв борец за истината, а пък и честно казано така ще ни спестиш на нас данъкоплатците издръжката ти в лудницата

Не разбрах Защо сте по-изморени и демотивирани от всякога Работите все същите часове - 8 часа, от които вероятно реално не повече от 10%-15%, получавате със сигурност повече пари от преди 5-10 години и си ходите все още всяка събота и неделя на село за да вземете пресни яйца, буркани и да си припомните милите спомени когато се заровите в калта или посетите клозета. Кое ви направи толкова нещастни в действителност? Вероятно липсата на признание за успех от това, че сте "успели" в големия град, Няма как, когато всеки втори решил да хване пътническия за града и да работи и "живее" там да бъде оценен по достойнство. Продължавайте и един ден може и да се почуствате по-малко стресирани и по-успели от комшията с арпаджика.

на село стрес няма, там всичко е по старому. сам вас ви няма - вие сте стресирани вголемия забързан град, но дано един ден всичко да си дойде на място отново.

Помогнете на Щитовидната си жлеза. Оттам са всички описани проблеми в статията. Спиране на пържени картофи с палмово масло, кока кока, препържени меса и кюфтета. Яжте по-скъпи но качествени храни, без преяждане. Витамините за щитовидната жлеза само от натурални храни. Де гиди мотико тежка и бразда безкрайна!

Човек първо трябва до обича себе си....за да го обичат и другите.

Излизам сутрин и птички пеят. Разхождам се на чист въздух. Млякото ми е от кравата на съседите. Яйцата са ми от кокошките. Веднъж в месеца слизам да си напазарувам допълнителните продукти от града. На село кеф ти 4джи, кеф ти локален интернет провайдър. Съседа програмист има Старлинк и метка бонусче ако спрат другите. На пръв поглед работата е спаднала глобално с тия уволнения, но проблема не е в това. Просто корпорациите оптимизират към кризата и търсят по-евтина работна ръка. Логично. Естествено това за обитателите на копторите пълни с пепеляк и пушилка наречени градове е фатално. За тях 40 процента намаляне на доходите е удряне на дъното. Това са им парите, които им оставаха преди като плащат рекетите и "прогресивните поръчки" за "социален статус". Е тия, които мислят с главите си са наясно от пландемията насам, че бъдеще в градовете няма. Останалите ще си влачат хомотите, ще се друсат с хапчета, ще посещават терапевти и ще си седят в кочините. Което е супер. Не ви щеме на село. Само ще ни правите стрес:)

Статията очевидно е преведена, но дир лепват името на редактора, без да си направят труда да цитират източика. Жалко, защото авторът се е справил чудесно с анализа на ситуацията - бих следила такива медии, ако знаех кои са, без да минавам през счупения превод от нископлатен персонал, който е забравил как да мисли на български.

описал/а си някаква вилна зона/село, където 90% са от града с добри фин. възможности. по селата крави не се гледат, защото е трудно за хора над 65 години . в действителност има програмисти, които се преместиха на село (покрай ковида), една част се занимават със селско стопанство, но половината не издържат повече от 3,4 години . храната в магазинчетата е по-скъпа, доста по-беден избор и по-застояла