Разкриха болестта на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс от доста време е под особен семеен надзор като досега се смяташе, че той се дължи на нервния ѝ срив преди около пет години, когато си обръсна главата.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха болестта на Бритни Спиърс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На масоните изобщо не им дреме за поп певиците. Такива лумпени като тебе с тероиите за конспирациите ме спукват от смях. Като масон, не е нужно да ти казвам колко ми е смешно всичко написано от теб :)

Сещам се за още една поп принцеса която трябва да се освидетелства, че постоянно крещи "га-га-га". И малоумните и фенчета пригласят в несвяст.

това "разстойство" има ли връзка с алкохола, белия прашец и разни други хапчета?

Масоните и разказаха играта, не случайно я запиляха и издигнаха Кристина Агилера на нейно място, и двете проповядваха религията им чрез песните им. Не си удобен и хоп, разболяваш се, имиджа ти отива по дяволите, друга такава от най известните е Мадона ............. за малко хора е известно това, а иска ли човек да го научи просто трябва да се поинтересува!!

Поинтересувай се ти. Масонството не е религия. Дори обратното...

Жалко, а беше готина млада пичка и направи едни от най-яките поп-хитове от началото на века. Дано се оправи.

... i kontrol nad bankovite j smetki.

Pesho

И какво да направи. Има шизофрения с промяна на личността. За нея музиката е всичко. Да и забранят да пее ли? За да се чувства по-щастлива? Виж ако намери някакъв клуб с приятели, които я разбират, за да пее ще е иделно. Просто с лекарствата които взима не може да е самостоятелен човек. Дано да се оправи поне малко. Сега има добри лекарства. То си личеше докато беше здрава че има гранична личност (borderline personality) ама явно не е само това. Все пак клюкарките и правят лоша услуга. Много малко хора разбират че дори и в това състояние си е пълноценна личност. Дано да има късмет. Много е талантлива.

Да доди в Пайнир Студиу , посли Кокококо Динев ша га упраи

Видяла се е в пари и се самозабравила ...