Анджелина се нуждае от трансплантация на черен дроб?

Холивудската актриса и специален посланик на Върховния комисар на ООН по въпросите на бежанците Анджелина Джоли тайно е обсъдила с турски лекари трансплантацията на черен дроб, твърдят местни медии. Разговорът се състоял по време на нейното неотдавнашно посещение в страната.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина се нуждае от трансплантация на черен дроб? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадно е да се пишат такива статии за известните още повече, че не е сигурно. Дано да не е вярно.

Възможно е Анджи да има здравословен проблем.Много отслабнала е и с измъчен вид.Дали не се надцени осиновявайки и раждайки деца,след като е имала хепатит C?

denny

Дано да не е вярно...

Aмерикански списания твърдят същото. Искрено се надявам да не е вярно. Анджелина е страхотна и много млада. А за турските клиники- до колкото знам има доста добри такива, включително филиал на американска клиника в Истанбул. Много от нашите богаташи се лекуват там.

Явно в Турция дроба е най-лесно намираем и достъпен.

Малеее..Анистън и е направила черна магия..

защо да не е в анкара?там са много добри...

точно пак анджето ако не може се уреди с наи добрите доктори в света и черен дроб....нии трябва лягаме и се заравяме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами като се вре сред децата на третия свят,да ги осиновява!

Дано всичко това е лъжа и тя да е жива и здрава и още много години да ни радва с красотата си.

Наистина в последно време изглежда много отслабнала и болнава.

Точно пък в Турция.

за глупостите няма край но само от личен кеф да те информирам, че в Турция са най-добрите спецялисти. Голяма част от израелските лекари работят в тандем с тях. Когато човек е некомпетентен не коментира инак става акто теб.