Оливия Уайлд издаде тайната си против стареене

Оливия Уайлд призна, че се чувства отвратена от дами с пластични корекции по себе си.

Обратно в новината

Коментари - Оливия Уайлд издаде тайната си против стареене | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Дир-а са ни спестили 80% от статията т.е. извадили са само "есенцията" от където копотите стават компютри и обратно . Нещо като Лили Иванова с 15 см. на плажа .

- Бабо, бабо, - викаше малката циганска Червена шапчица - защо ти е толкова гладка кожата? - Ми щото съм на 20 години, бабиното.

Нещо не ме кефи. Мислех я за умнна - но с този коментар как се подържала млада - ми звучи грозно - Е няма ка да ми изглежда красива след това...

И, защо трябва да те кефи, някой, който неодобрява пластичната хирургия??? Аз пък съм за Оливия Уайлд и мисля като нея.....

Каква е тази тъпня? Ще ми дава акъл против стареене, пикла на 30. - баси новината!

Всичко е ГЕН. Останалото е БИЗНЕС.

Това подигравка ли е? Каква "тайна против стареене" на 30 г.? Ами тайната е, че си на 30 години! Иначе за пластичните операции съм съгласна.

Е може ли човек на 30г да дава акъл как да живеем, за да не остаряваме...това е смешно!

Споко, ще я видим какво ще говори след 10 години, ако не е умряла от свръхдоза преди това...

Ето това казах и аз на Жужи,когато коментира Джоли!

като бях на 20 и аз знаех как да съм млада, но сега на 42 нещо не се получава много добре

Най-точният коментар.

Страшни съвети, няма що! Че кой не пие вода и спи редовно? Ако беше толкова елементарно, всички щяха да остаряват по моделски красиво. А и защо изобщо жена на 30 години се ангажира със съвети за красиво остаряване?

Ако ти кажа колко хора, които познавам, нито пият достатъчно вода, нито спят достатъчно, пият алкохол, ядат боклуци... право си е момичето :))

Друг е въпросът, че конкретно нейната тайна към този момент е ЕГН-то, започващо с 83... :D

Ще я питам каква песен ще ми пее след 10 ( пък и след 20) години.

ДИР.БГ ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ЧИТАТЕЛКИТЕ ВИ..КАК МОМИЧЕ РОДЕНО 1984 Г. ЩЕ ДАВА СЪВЕТИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА ЖЕНИ В СРЕДНА ВЪЗРАСТ ???? МИ ТО НЯМА И 30 ГОДИНИ ЗА КАКВИ БРЪЧКИ ГОВОРИТЕ???

по добре 20 годишно агънце с прятели, отколкото сам с дърта овца.

Chefo77

Обичаш да си от тълпата ли?

Оливия Уайлд е една изключително красива и магнетична жена. Само малко мандибулата и не ми харесва, прекалено е квадратна за мен, но този лек кусур само подчерта красотата и. А за Слънцето, че е враг номер 1 на кожата и че не трябва да се печем като кебапчета нито по плажовете, нито в солариумите е 100% права

слънцето не е враг на човека а главата му !! без фотосинтеза , кръговрат на веществата и т.н. на човека му бият камбаната и тва е ! а за красотата отговаря вътрешността а не толкова външни фактори ама вие ги разбирате тея неща аз съм лайк ай съм здраве

Не изглежда зле, но пак зависи с коя ще я сравняваме. Определено може да се обърне към Ивет Лалова за съвет как да има перфектно тяло :)

Хубава жена! И на 50 пак ще е хубава, красотата няма възраст. Дори и вече с бръчки хубавите жени я запазват до старини. А грозните като остареят направо са плашещи. Може да е млада, но много жени още преди 30 започват с ботокс и други процедури, така че е много права. Жената има предвид, че трябва да се остарява с достойнство, а не да заприличаш на мумия от пластични операции и веждите да ти се качат до челото. Когато се намеси пластичната хирургия човек губи своята идентичност, а именно тя го прави уникален. Щом има толкова зле изглеждащи жени след различни интервенции, това означава, че медицината колкото и да е напреднала не може да се сравни с естествената красота. Но това много патки го разбират след време, когато щетите са нанесени.

След пластични процедури жените изглеждат с лица, подобни на дупетата на макак! Кой по-червен и изпънат, кой по-мазен! Отврат!В по-добрия вариант, след китване, същите се превръщат в женски клоуни с вид на калайдисани тигани! Колкото по-кивани, толкова по-глпави създания!

В солариум не съм стъпвала,спя по 8 часа и пия по 2,5 литра вода на ден и нещо не ми се получава.....Да уточня- на 51 години съм...така,че тия съвети да ми ги спести.

Изобщо не сте застаряла. Духът ви е млад. А да се дават съвети как си е запазила красотата жена на 30 е просто смешно! Дано да я видим след 20 години как ще изглежда и дали няма до тогава да си е направила някое и друго подобрение.

Евала каке:)

Chefo77

Имайте предвид, че тази дама "морна вода не е пила", не е виждала мотика през живота си и най-тежкото, което е правила, вероятно е било да си направи кола маска. Така че е не е коректно да "се сравнявате" с нея. Още по-малко пък трябва да Ви правят впечатление съветите И :)

Сигурно си някой дърт пергиш, щом по форумите си мечтаеш за нас, щото младите мъже си хващат 19 годишни на живо, без да опират дотук

Кой си мечтае пък за тебе, не мога да си представя?

Ако си плешив трътльо, 19 годишните ще ги гледаш през крив макарон.

Всъщност, това зависи от портфейла му.

Тези, които имат претенции за 19 годишни гаджета, за да им се изпълнят мераците ще трябва да имат по-дебели портфейли и тогава ще забравим за плешивите им темета, големите шкембета и ниския ръст.

Абее, колкото и да се опитвате да "не стареете" всъщност си стареете. Някои хора имат късмета да изглеждат младолики до по напреднала възраст, но трудна работа. Друго си е едно гадженце на 19 г.

Chefo77

Без да се замисля предпочитам добре изглеждаща 38 годишна какичка пред 19-годишен изрусен мустакат бидон с целулит и паласки и речников запас, по-беден от този на 7-годишния ми син ...

Без да се замислям, мога да ти кажа, че какички на 38, които изглеждат добре са рядкост и още по-рядко ще са ти навити. А на 19 има много момичета, които изглеждат свежи и пълни с енергия.

Как изглеждаш?

Застаряващите загорели мераклии са голяма отврат.

Не съм застарял, на 27 съм.

сущо и да не се ходи на плаж! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не се лъжа тя е и вегетарианка, интересно, че не го е споменала, защото наистина оказва влияние на външността. А за солариума и пластичните корекции, който не е съгласен с нея, значи е тъпа кифла ;)

Като я гледам и тази скумрия до 5 години ще има бръчките на злобните жени около устата.

Страшни съвети, тия тъпачки дето стареят трябва да са мнгого прости - да не пият вода и да не спят по 8 часа. Толкова било просто.

За солариумите съм абсолютно съгласна !!!

ще я питам като стане на 60 хехе.На 30 години човек не старее. това е най-разкошната възраст.щом говори за стареене и тя е комплексирана.

...Лесно е да обясняваш как се поддържаш млада и да даваш съвети против стареене когато дори нямаш навършени 30 години...:))

Nina

това бе и моята първа мисъл, порчитаики статията - нека пак да и зададат този въпрос, когато навърши 50. ако изобщо можем да я познаем тогава след редицата пластични операции, които ще си е направила!

Поддържането означава да започнеш от по- раничко, а не чак като се огледаш на 50 и тогава да започнеш да се поддържаш. А и поддръжката не означава да киснеш непрекъснато в салоните за красота... Е, сега има плодове и зеленчуци... настъргваш и слагаш на личицето... Госпожа Бекъмова слага акита от славейчета за 160 долара, други ходят да ги полазват охлювчета по лицето за 200...