17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не са й изхвръкнали зърната, през рокличката, не ми я хвали ..... ха ха ха.

То не е дупене, то не са чупки и стойки…направо е смешна и жалка като я гледам колко се напъва да е “секси”. То като няма с какво друго да изпъкне някой …така с гъза напред.

А с Герито сме градски - от Варна. То скоро я видях и тук. И да не се вълнувате толкова - на живо си е яко прасенце и трътла... Тия снимки са много обработени.

Става за плакат в кабинката на ТИР.

Е чак пък разум. Виж здрав ...

Дебела е.

За капак Николета издаде книга. Дирници, налазвайте новината, докато е още топла. Голият задник на Г-Н не е никаква новина.

Що лъже ба дяца? Дедо ви Стифчо стана специално да си вземе очилата за снимките. Ни въй и срам! Деца гадове! Бела само по мрежа, долна лъжа! Подигравате се със старите хора.

Добре че им пишете имената, че от фотошоп и пластика всичките са еднакви

малко уточнение - за тая с двойното име здравият разум не е скучен, а недостъпен и неразбираем. а тази "мъжка ръка, стиснала спортно отличие" прилича на ръката на циганин-гробар от малашевските, стиснала лопатата в края на работния ден.

Скоро като всичко провисне от преправяне и преупотреба, даже по смешните сайтове няма да я пускат Лайнери-Сопол. Тъжно...

Колкото и да се гъзори, ръст няма. Дребосъка си е дребосък!

казал някой.

Много красивоооооо! Леко отворени устни и т.н., но за съжеление подходящо за ПооРнооо списание....как пък всички сте еднакви.....жалко....няма грам естетика в чекненето ви....

Ах, на дядо сладкото курве. Оголи гъзо и да та почвам.

Гери пърдялника

в тая мрежа....По-скоро като Морската крава това кюмбе. На мъжете осолбено от покрайнините им дай малко силикон, мазнина, червила и тонове помада, и ще се изпуснат предварително, ха-ха-ха. Елементарно, Ватсон!

.................................

Това се изтърка ма пача, на никой не му пука за голото ти тяло и мрежести тъпотии.

Някой ще ме светне ли верно кви ги ядат в Дубай?

Дебели ги ядат

Аре стига ни занимавахте с тва курве

Баси, яко цици и гъз! Кво друго му трябва на човек, за да заформи яко замоторване. Евалла, машала, моме! Направо ми стана. А наздраве.

С тоя запушен нос има да се дави в лиги докато я държа за ушите!

А тя коя е? Облечена е като порно звезда!

яка дупара

Доскучало и на тази. И решила какво - да се съблече. Голяма изненада. Какво празноглавие, каква простотия. Абсолютно безполезен боклук.

Мисля да ѝ се обадя, че си търся мрежа за китове, моята нещо се скъса при последното излизане. Ще ми върши идеална работа.

Китовете се бият с големи харпуни

Още тази вечер се метни в река с крокодили. Поне да се отървем.

Нека си избере, който иска МЪЖ. ВАЖНОТО е всякакви КРАДЦИ и Трафиканти на Наркотици( и маймуни) да бягат далече и от НЕЯ и от другите жени в БЪлгари, за да НЕ погрозняват и да НЕ се ИЗНЕРВЯТ,.. Като утрепят негър- маймуна в ТЪМНОТО или някой техен помагач- Митьо, Мутра, или китаец- пълен с корона -ВИРУСИ, СПАСЯВАТ България !!! Един маймуняк или китаец може да ЗАРАЗИ с вируси 10000 души с Африканска Чума( маймунска Шарка) и Корона- вируси.. А един мангал- Митьо, може с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.

Здравият разум пази тва да не ти влезе у къщата

Изобщо не е гола. Бялото в дупките на мрежата е бяло от някаква подпллата, а не с телесния цвят например на краката й.

Значи напразно се вълнувах

Колкото и да се гъзи,трудно ще направи впечатление с нещо ново. Тя прилича на напомпена кукла от тези където като ги хванеш за ръката и почват да ходят.Но не и на естествен човек.

Незнам за Гери-Никол, но коментарите са добри :) творете още!

Ела при нас!

Ами тя отдавна няма с какво друго да провокира!

Остават и няколко сезона, нека връзка гъзът.

Така, така- това дупе вече само мрежа може да го покрие... Или удържи :)

Дебела наркоманка, с изкуствени зъби, че от многото стискане са се изронили

Само за информация на госпожицата. Най-големите глупости се правят с умни жени! Такива, които не само не са лишени от здрав разум, ами и съзнателно правят глупостите с умни мъже!

Какво и е на лицето?

Тая скучната - здрав разум??

След толкова много пластики, гримове, фотошопи, Гериту успях да я позная единствено по яката дупара. То така ще ги познаваме вече, не в лице а в гръб. Да се сърдят на себе си, ако не срещат човешко отношение.

Баси г.за дето е отпрала.

Тая ръка с раните по кокалчетата е много далеч от професионалния бокс.

За изгризаните нокти нещо?

Какво ни занимавате с това курве ?

вижда се ръка с изгризани нокти, която държи купа от бокс, а не мма

и на отражението от купата се види нещо ама не мога да се занимавам с тъпотии

С кое се гордееш ма? Че тоя се маризи с некви неандерталци? И че ги надвива? Едно време това може и да е било нещо голямо, по време на ледниковия период или средновековието... днес се гледа на втория етаж какво има...

е изгълтала в дубай?

Много е ниска и трътлеста, гарантирано и права ги е яла. Ма конкуренцията е убийствена.