Без значение как може да изглежда отстрани, шоубизнесът е една от възможно най-тежките и коварни индустрии, в която някои може да се изявява в дългосрочен план. Това е така, защото кариерата на навлезлите в него хора не стои в техните ръце, а в тези на публиката, която ще има финалната дума, определяйки нейната съдба. Факт е, че интересът към така наречените звезди е от ключово значение за развитието на техния професионален път.

Все пак ненапразно едно от златните правила в този бранш гласи: "Ако никой не говори за теб, значи не съществуваш". Ето защо онези, успели да стъпят дори само веднъж под светлините на прожекторите, не спират да правят всичко по силите си, за да се задържат там.

Вижте снимки >>

За изпълнението на тази цел съществуват различни методи, с които могат да си послужат, но провокациите доказано са сред най-ефективните сред тях, ако разбира се, са е способни да загърбят чувството си за морал, което със сигурност би се оказало сериозна пречка.

В това отношение обаче Гери-Никол определено не среща трудност, тъй като по всичко личи, че тя отдавна е разбрала каква е цената, с която идва славата, а и както изглежда, няма нищо против да я плати. В разгара на лятото изпълнителката на "Ела и си вземи" за сетен път реши да нагорещи до краен предел страстите около себе си, публикувайки няколко дръзки кадъра, на които показва повече, отколкото благоприличието позволява.

Снимка: Официален профил в Instagram

В духа на жаркия сезон певицата не спира да публикува в своя личен Инстаграм профил горещи изображения, на които обичайно позира пред фотографския обектив предимно под слънчевите лъчи на някоя екзотична дестинация, приковавайки погледите на потребителите на социалните мрежи с изрязани бански костюми. Този път обаче тя реши да разкрие тялото си по различен начин, обличайки къса, черна мрежеста рокля с марка "Chanel", под която не носи бельо. Тоалетът, отличаващ се с тънки презрамки с декоративни верижки в предната част и панделки в задната, дава почти пълна представа на зрителя за голото тяло на варненката.

Публикацията, озаглавена "Здравият разум е скучен", бързо събра над 14 хиляди харесвания в платформата, а някои от последователите ѝ в нея се пошегуваха, че снимките представляват своеобразна реклама, промотираща евентуалния ѝ акаунт в сайта OnlyFans, който и бил съвсем логичен, предвид скандалното ѝ поведение.

Снимка: Официален профил в Instagram

Наскоро обаче тя намекна, че отново е във връзка, независимо от факта, че погледнато отстрани, далеч не изглежда така. Само че наскоро сподели като 24-часова история в социалната мрежа кадър, на който се вижда мъжка ръка с рани по кокалчетата на пръстите, стискаща спортен трофей. Това даде повод на редица наши медии да пишат, че Гери-Никол отново има интимни отношения с нов ММА борец, след като преди няколко години приключи романсът ѝ с Дани Илиев. Тогава двамата изглеждаха наистина влюбени и мнозина предположиха, че ще се задържат дълго заедно, но впоследствие се оказа, че чувствата им бързо за изстинали. Кой обаче е мъжът, откраднал сърцето ѝ този път, все още не се знае. Но едно е сигурно, и то е, че е горда с него, както гласят собствените ѝ думи, придружаващи изображението.