Зеуди, която учи социология и харесва футбола, стана "Мис Италия" във Венеция

Конкурсът за красота съвпадна с карнавала, на който имаше нощно шествие с гондоли

Обратно в новината

Коментари - Зеуди, която учи социология и харесва футбола, стана "Мис Италия" във Венеция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително красива!

са изключителни дами!

Красива е. Но във Варна има по-красиви.

Много е красива! Браво на италианците!

Е как там могат да избират красиви, а тук...?

Тука печели тая чийто тъпкач най-не му се свиди. Скоро няма да видиш красива мис в България. Истинските красиви не ходят на такива конкурси.

Хахаха!

Като цяло хората в Италия са много по-възпитани и любезни от освирепелите от мизерия и чалга в България. Но жените са масово много грозни в лице . Компенсират с контене и прически. Много по-добро цялостно излъчване имат от разпасаните българки, които считат маратонките за официална обувка и селските клинове имитация на кожа за върха на модата...

тия дето пишат, че била - мното убава, вижте и снимките преди Пластичните Операции на Лицето и тогава коментирайте, ако имате деца от тази, ще се чудите, що са толко грозни!

Абе как са я пуснали тая на първо място,след като не е черна, саката, LGBT и изнасилена на 10 г. от пияни расисти?!

Малеее, тея хора никакъв вкус нямат ;-) Ми вижте я каква е семпла, бре... Няма джуки, няма корекции, няма цици като любеници... Това може ли да е красавица? Кой футболист или добре облечен бизнесмен ще я качи в мерцедеса??? :-D

Как ги отглеждат тези вежди като къдели?

Аз съм възрастна,но клин и красиви маратонки са си много удобни за ежедневието.А къде ходят официално хората от малките градове-почти няма къде.Всеки ден на работа,(там си с работно облекло), после в къщи,събота и неделя по парковете или на излет и това е.Официално на сватба,кръщене,юбилей и това е.