17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе личи си фотошопирани са много снимките, направо като картинки си ги е направила

Отишла до Лидъл и голямата работа вече :))

Хаха не се изявява като никакъв модел, каква мода има под бурките, изявява се като държанка.Защо тук не е засегнат фактът че не можа да завърши средно образование във Видин и единствената опция остана арабския полуостров?

Знае ли каква им е тарифата? И за нея със сестра и дали правят отстъпка

Въпросът е теб какво те интересува защото “мъжете” плащащи за секс сте най-долните отрепки и гнусари.

Говориш от опит явно

Санчто си е оправила бузките и носа. Няма нищо общо с преди, направо е друг човек.

Много хубава жена! Браво! Не мога да преценя обаче дали има пластични операции. Ако има, то са направени с мярка. Няма ексцесии подобно на нашите чалгаджийки.

На снимките, в които има емоция( с детенцето, на яхтата, с въпросната рокля) е красива. На всички останали въпреки красотата си изглежда куха и неприятна. Чудя се, кой прави тия снимки, докато мацката позира? Не мога да си представя как кара приятеля си да я снима, а тя позира ли позира , за да шляпане поредната снимка в нета. Съвет: по малко грим, момиче! Млада си, за да се китосваш толкова много...

Залагам и за двете с кака ѝ. Някой ще вдигне ли мизата?

Красиви и елегантни момичета са и двете със Саня.

Дубай... Интер момиче. Ама как вълнуващо и със заобиколки го обясняват.))) Па моделка, па принцеса. Джинсите малко скъсани на колената... Развеселиха ме днес.. След има няма 10 години ще се върне. И никой няма да я чуе повече.

Красива е много, не може да се отрече този факт. Стил и красота. Браво! Показвайте повече такива момичета.

Много са красиви двете сестри Саня и Ирена ! Красиви гени са наследили. Браво !

Красиви е малко спорно казано.На снимки пипнати да, на живо няма да ги забележиш.Ама ако тръгнеш да разговаряш с която и да е от тях те чакат много тъжни моменти.

Вежди говежди... не съм умрял, Ша знайш...

Изящна, абсолютна класа ! Никакви изчепвания, и издупвания...Браво за тази красавица!

А бременно коремче да чакаме ли след няколко месеца евентуално......

Аман от тия двете сестри едната от Дубай работеща ,другата студен зелени к, бездарна актриса. Пишете за стойностни жени, а не за пропаднали.

Имам въпрос към автора. Защо ни я давате? Поръчка, срещу заплащане. Какво точно ни казвате с този материал. Една хубавичка жена, която май мина вече 35-те (и затова се е опънала като барабан), облякла една рокля. Е и?!

Ами недей да четеш бе пич. За теб ли да пишат?

Ето я правилната сестра! Я елате пиленца при батко...

Модел, Дубай ... това ми казва достатъчно!!! Не че някой се интересува от тази кукла!

При това от 16 години !!! Рано започват да се учат на занаята.

Това е естествената красота!

Каква красота!!! По-красива е и от сестра си. Бих искала да видя майката, каято е родила тези красиви деца. Ако и са образовани, още добре.

Едната няма средно защото не можа да завърши във Видин поради любов с мутри, другата я приеха в НАТФИЗ от 6тия път ама не изкласи.

на всички снимки е облечена прилично и не се е надупила на нито една от тях :)

Хубава коса, хубави зъби, женствени форми, женствени дрехи! Да му стане мило на човек! То напоследък покрай всичките нагързени, гологъзи, разкрачени и разгърдени "вип" жени, с хипертрофни силиконови гърди и задници, ти иде единствено да повърнеш!

Да бе, жалко!!!

Хубавичка е с празен поглед, идеална кукличка. Не че лошо де, светът има нужда да има куклички. Аз одобрявам.

Ценоразписа не видях?

Щом питаш, значи не ти е по джоба.

Тез двете със сестра си са еднакво неприятни особи. Пак ли си търси спонсор гуспойцата.

пак ли тая

Пак, пак... На лов е излязла, нали требе да се пласира.

След 10-тината публикации за Саня, беше време да се запознаем и със сестра й... Очаквам да има фотогалерии и на другите й роднини - поне до 3-ти братовчед. Явно имат нужда от малко медийно внимание, че няма от къде другаде да го получат. Иначе девойката е симпатична, вероятно от тези, които държат непременно да покажат колко е прекрасен живота им в снимки, а в реалност нещата не са точно такива. Само една забележка за веждите - като на Филип Тотю мустака са - знам че е модерно, ама не е красиво, поне според мен..

Жалко наистина- такива красавици вместо да се радват на хубав, охранен, млад хууууййй, те опъват кожите на дъртаците, за да могат да си позвлоят да се снимат до някоя палма