Едва ли у нас има някой, който да не е чул поне веднъж в живота си една от най-разпространените мисли на Пеньо Пенев, познат още като Поетът с ватенката, която гласи, че човекът е човек, когато е на път. За много хора пътешествията са страст - вълнуващо изживяване, благодарение на което не само посещават нови места по света и се сблъскват с непознати традиции, но същевременно, изследвайки чуждите територии, преоткриват самите себе си.

В момента обаче пътищата за туристическите пътувания все още са затворени... или поне онези от тях, които водят извън пределите на страните. Не се знае колко дълго границите ще продължат да бъдат затворени за любителите на странстванията, макар вече да се говори за това, че скоро някои държави ще започнат постепенно да допускат посетители. Едно обаче е ясно - онези, които отрано са планирали своите екскурзии за настоящия период, няма да могат да ги осъществят.

Вижте снимки >>

Точно такъв е случаят и с красивата сестра на Саня Борисова - Рене, чиято ваканция в Испания бе отменена. Преди броени часове тя сподели в своя личен Инстаграм акаунт, че плановете ѝ за предстоящото лято са пропаднали и няма да може да отскочи до родината на жаркото фламенко, но въпреки това е намерила начин да внесе в дома си частица от държавата, разположена в Югозападна Европа.

Ирена, както е цялото ѝ име, качи галерия, съдържаща три снимки, разкриващи как го е сторила. На изображенията тя носи нежна бяла рокля на алени цветя, в чиято кройка присъстват характерните елементи на испанската носия, запазили се през вековете. По деколтето и раменете на дрехата, следваща извивките на тялото ѝ, ефирно се спускат етажи от надиплен плат, които спират до гърдите ѝ, но продължат да се редят надолу от средата на бедрото, стигайки чак до земята. Тоалетът е дело на една от любимите марки на Борисова, която често запълва гардероба си с нейни модели. Завършвайки визията си, тя се е спряла на деликатно колие с висулка във формата на сърце и две тънки гривни.

Наскоро светлооката хубавица сподели със своите почитатели в социалната мрежа хубавата новина, че догодина ще мине под венчилото със своя партньор. Но въпреки че издаде радостната вест, тя отказа да даде повече подробности, запазвайки анонимността на мъжа, откраднал сърцето ѝ.

Рене живее в Дубай повече от 16 години, където се изявява като модел. Природните ѝ дадености са признати от редица марки, с които си е сътрудничела през годините, като два пъти е била на корицата на арабското издание на модната библия "Vogue".

Освен професионалните си ангажименти пред фотографския обектив, в продължение на 3 години харизматичната българка е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Самата тя определя това време за най-стресиращия период от живота ѝ, ето защо решава да се откаже и да започне да работи за себе си. Сега тя има собствен сайт за красота, партнирайки си с големи и известни марки.