Какво ценят мъжете в една жена

Учените смятат, че най-сетне са разкрили какво действително искат мъжете и жените, а откритието им подкрепя традиционните стереотипи - мъжете ценят красотата, а дамите предпочитат партньор с висок обществен статус.

Обратно в новината

Коментари - Какво ценят мъжете в една жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да е като майка му......

Ами в 80% от БГ семействата това е истината: Мъжът - по цял ден лежи на дивана пред ТВ с бира в ръка, докато жената работи като вол, издържа цялата къща, пере, готви, чисти и гледа и децата. И на всичкото отгоре българският мъж не уважава жена си и труда й, да не говорим, че е и стиснат... Пуснал е шкембе, а е с претенции жената да е като модел... Я се вижте вие, пък тогава обсъждайте жените!

Светът е шарен и затова е хубав. Ако всички бяхме като близначки ... щеше да е смешно и ... объркващо. Не би трябвало някой да казва какво харесват всички мъже, защото всеки има различни предпочитания - едни наблягат на физиката, други на интелекта, трети/това трябваше да е на първо място/ на финансите, четвърти - на статуса ... Не е редно да говоря и от името на всички жени, но ще споделя какъв мъж харесвам аз: - възпитан, образован, с чувство за хумор, естествен и кавалер. Нали не е много?

многото да е в пари и член...

току що срещнах позната, която живее в чужбина. там се е събрала с един българин живеят в един апартамент и си делят разходите на 2, включително бележката от магазина се дели на 2. сега обаче на нея и намаляла работата и взема само з50 евро на месец, а на него му се е увеличила, но той няма намерение да и помага финансово(имам предвид дори някакви 50-100 евро повече за храна), но пък тя сама чисти, готви, пере и глади в къщата всеки ден!!! няма да коментирам.

Истинските мъже ценят умението на една жена да изпълнява няколко роли според случая. Истинските жени искат от мъжа само една- тази на мъж!

Tо така е много лесно - само една роля. A питаш ли жените дали не е уморително да игрaят 4-5 роли в един спектакъл?! Накрая забравят кои и какви са всъщност

Една интелигентна жена няма как да е зле изглеждаща! Това е част от личността и - външният вид, умелото подбиране на дрехите според случая, естественото държание, одухотвореността, която е изписана на лицето и вътрешната красота, която струи от очите! Не искам да коментирам мненията по-долу, които са закачливи и провокативни и не трябва толкова насериозно да се взимат, освен за оправяне на настроението:)! За всеки влак си има пътници, така че, който има какво да даде, той и ще получи, а малко са хората, които ще срещнат истинската любов и ще съумеят да я запазят!

" Една интелигентна жена няма как да е зле изглеждаща!" Има, има за съжаление такива интелигентни и зле изглеждащи жени :((

Изцяло подкрепям, това, че имаш интелект, не те прави моментално привлекателна, трябва още много други фактори да са на лице. На първо място стои природната даденост, ако дамата е красива и интелигентна, тогава комбинацията е страхотна:)))

Е, значи не са достатъчно интелигентни или просто им харесва да са такива - стари моми с мръсни коси, повлекани и дебелани, с мъжки дрехи, без никакъв парфюм и грим...! Там, където работя е пълно с такива "интелектуалки", които ходят по два пъти на седмица на театър, че четат Камю, но какво от това, след като не могат да се погрижат за външния си вид!? Ако някога им стана шеф (има такава вероятност), ще ги задължа всичките, да престанат да работят над духовното си развитие, а да идват на работа супер облечени и гримирани, отслабнали и в добро настроение!!! Не може човек, който държи на себе си да изглежда зле и не съм съгласна, че само природата определя какъв да си! Няма такова нещо - човек е това, което иска да бъде!

Напълно подкрепям. Красотата идва от вътре и се вижда в очите, а очите са огледало на душата. И няма как интелигентен човек да е занемарен и да изглежда зле.

Разликата между физическа и духовна красота е огромна. Не разбирам, защо ги бъркате. Работя в колектив в който жените са интелектуалки, но това не значи ,че изглеждат прекрасно. Едните приличат на английски гувернантки, вторите се едно са ги пуснали от село, само малка част се обличат и изглеждат красиво. Те имат и физически да дадености и естетичен вкус. Много интелигентни жени, с духовна красота просто нямат вкус и се носят убийствено.

Отвратителни сексистки коментари срещу жените! Ниското ниво на бг мъжете лъсна отново... Погнусена съм!

Ами вземи си чужденец тогава, бг принцесо !

Бг мъжете не стават за нищо. Знам, че заради този коментар ще бъда нападната, но слабо ме вълнува. Повечето се държат като пещерняци, не уважават жената до себе си, имат големи претенции за всичко, а на какво отгоре??? Повечето приличат на пераси, но това е отделна тема.

Педали пещерняци? Ти излизала ли си от вкъщи? Мъже виждала ли си някога?

Да използваме метафората на един велик философ: "Отиваш ли при жена носи със себе си и бич - тъй ми рече старата жена! "

Нещо в една жена, трябва най-напред да бъдеш мъж! Иначе, както във всяко нещо, и тук си има класика: Една жена е ценна за мъжа с ъс своята добродетел и всеотдайност, което мъжът цени и се отплраща с грижи и уважение. Всъщност , най-доброто нещо, на което една жена може да се надява и да се стреми да заслвужи, е да се отнасят с уважение към нея.

ВД ъпросът - както винаги - е неправилно зададен. За кой "тип" мъж става дума, за да приложим съответната мярка. Днешните мъже нямат представа от жените като такива, от което следва , че въпросът е нелеп, т.е. неправилно формулиран. Ако очаквате някакви сензационни отгвори, то те само ще потвърдят, че жените имат необходимост от секс шоповете...

ВД ъпросът - както винаги - е неправилно зададен. За кой "тип" мъж става дума, за да приложим съответната мярка. Днешните мъже нямат представа от жените като такива, от което следва , че въпросът е нелеп, т.е. неправилно формулиран. Ако очаквате някакви сензационни отгвори, то те само ще потвърдят, че жените имат необходимост от секс шоповете...

Много негативно изказване, не казвай, че всички мъже са п...си

пусито и цомбите и дупарата..др не се сещам май

то такъв като тебе,лъскач на бастун, за кво да се сети

Е, в лице може да е като кон, а умът и да е като на олигофрен, но важното е пусито, дупарата и там кво беше... Елементарни нещица за елементарна, миша душица!

До коментара на "Мъж". Нека и аз да направя обобщение като теб, но на 90 % от българските мъже - с две думи Бай Ганьо. Липса на интелект, обноски, възпитание, кавалерство и уважение към жената. Точно, както си го описал - жената е домашна прислужница или сексуален обект. Като ти писне я сменяш или й кръшкаш системно. Драги, не се оплаквай, защото себеподобните се привличат. Не се надявай да срещнеш интелигентна жена, още по-малко да я разпознаеш. Тя няма как да вирее в среда с такива жени, които описваш и мъже като теб. Нито ще я срещнеш в чалга баровете да чупи стойки под звуците на мощен кючек и да припява старателно глупави текстове на разни певици, а в същото време не може да напише грамотно един коментар. За съжаление това са голяма част от младите жени и мъже днес - слушат чалга, четат жълти вестници и списания, гледат глупави предавания по телевизиите и си формират мирогледа. Поколение след поколение все по-глупаво, неграмотно и деградирало.

Като чета коментарите на повечето "мъже" се чудя колко глупави жени има , че да си легнат с такива мъже хаха !!! Типично мислене на български мъж - селско и просташко! Повечето нямат никаква ценностна система и родителите им са били същите боклуци като тях. Жалко но факт. Никакво уважение към жената , а какво очакват някоя интелигентна да бъде с тях ли?!?! Умните момичета никога няма и да ги срешнат! И до един философ по-долу - който никога не срещнал жената ,която била дефицит - нормално не очаквай и да я срешнеш.. с това мислене приятелю най много да си останеш и сам !

да си останеш сам, понякога е невероятно предимство.

Винаги е по- добре сам,отколкото зле придружен.

Ако всички жени можеха да излеят толкова злоба за толкова малко време, както ти тука успя, аз щях да ходя по мъже...

Направо ме разби откритието. В потрес съм. Но, все пак тежката дума имат британските учЕни.

циците.

Аз съм мъж с добри доходи, но те са нищо в сравнение с тези на жена ми. Нямам проблеми с жените, но каишката ми е много къса. Дайте ъкъл - златна клетка или сиромашка свобода.

Клетката не може да е златна, нито свободата - сиромашка.

Може, може. Виж мацките с тежки джипове пред моловете, дето не смеят да погледнат встрани и на другия край - клошарите по кофите.

Гост, пише се Акъл - не мисля, че имаш нужда от съвети, при условие, че си и неграмотен, едва ли ще са ти от полза.

kokobrais

Веске иди да избършеш праха и не ръси акъл!

България се е превърнала в един бардак. Това го мисля отдавна, но дотук прочетените мнения ми затвърдиха тотално представата.

Хубавта Жена , трябва да носи на пиене !!!

Да го донася !!!

Повечето БГ мъже са ужасно комплексирани и инфантилни...да не говорим, че и на 40 още им се ходи по баровете, нямат морал, не мечтаят за нормално семейство, а за това как да се забавляват. Не искат никакво отговорности, понеже така е по-лесно...днес една, утре друго...щом жената поиска повече внимание...некст..

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ИЗВИНЯВАЙ ЗА МЪЖЕТЕ ИЛИ ЗА ЖЕНИТЕ КОМЕНТИРАШ. ХАХАХАХАХА

Животът си e наш, ще си го живеем както искаме :)

точно така отговарят "повечето" :)

Една жена се карала на мъжа си - по цял ден лежиш на дивана пред ТВ с бира в ръка, докато аз работя като вол, издържам цялата къща, пера, готвя, чистя и гледам децата. На всичкото отгоре ме чукаш всяка нощ..... Мъжът плахо отговорил: ... и ти наричаш това неудачник???

ХАХАХАХА СОЦИАЛЕН СТАТУС - КАКЪВ КОНТРАСТ "СКЪПИ ПАРИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО СТИГА ДА ГИ ИМАШ" "АЗ НАИСТИНА ХАРЕСВАМ ИНТЕЛЕКТА ТИ" - КОКЕТНИЧЕШЕ ТЯ ДОКАТО РАЗГЛЕЖДАШЕ ПОРТФЕЙЛА И КОЛАТА МУ

такива си са- МЕРКАНТИЛНИ И ХИТРИ.....жени

Като мъж с добро финансово положение ще обобщя:Мъжете в БГ предпочитат хубавки жени, по възможност по-повърхностни и глупавички и най-важоното финансово зависими. Така вкъщи има един абдал, който да му слугува и гледа децата, а той си го в... по чуждо и се разтоварва от вече втръсналата му жена и нерестанните й претенции без покритие. Тя ще търпи, защото освен за е...не за друго не става, а и понякога са толкова кухи, че дори не се усещат, когато им слагаш рогата. Като ти писне съвсем и пораснат децата я сменяш с по-млада и засукана, ако си скръндза за развод, продължаваш само с изневерите. Виж, интелигентната жена е друго нещо, особено, ако е и красива, но такива жени при нас са дефицит. Макар и да звучи грозно, някъде бях чел коментар, който много добре описва съвременната българка - "тя е ходеща п...ка, който извади най-много я запложда". Сега може да ми нацъкате минусите, но това са 90 % от днешните бг женки, останалите 10 да ме извинят!

А не мислиш ли все пак, че е най-добре с интелигентна, красива и финансово независима жена, към която няма да загубиш толкова лесно интерес, защото освен за страхотен секс, става и за много други страхотни неща? :)

По-лесно му е с глупава...нема да се хаби я :д

Това е неочаквано добра комбинация, но и много рядко срещана. Поне аз не съм срещал такава жена досега, а и честно казано не мога да си представя да изкарам цял живот с една жена. Аз съм от полигамните - колкото повече, толкова по-добре.

Така като ти гледам начинът на мислене,то определено интелигентността и моралът ти липсват! Хора с такова мислене не заслужават дори да имат семейства!

и после не се чудете защо изпростя народа, ами кофти кръстоски. Вятърничав мъж с глупавка жена имат деца, като се усети да търси умна, вече е стар и вероятно без финансовата си красота. Това е по-големия процент. По-малкия процент комбинация е умен мъж, търси и намира умна жена, имат деца, после може да се освежават колкото искат, но са създали умни деца. Е, това не е научно, не тракайте минуси, ако не се вписвате в някоя комбинация ;)

Батка, който иска да си цъка минуси, но фактите са си факти и когато те говорят ...

Извинен си Мъжо / сори за глупавото обръщение , но не можах да му спретна друга граматическа обвивка... :)Та, извинен си , щото си прав / за съжаление/ Единствената ми забележка е , че може мааалко да увеличиш процента ..

Такива кифли си вземат глупаците, защото няма с какво да впечатлят хубавите и стойностните жени. Една уважаваща себе си жена и знаеща си цената, никога няма да се даде на такъв нещастник. Вероятно с това мислене никога няма и да познаеш истинската жена или пък тя просто ще те изпързаля и ще ти се изплъзне, защото за какво и е такъв неудачник?!

Българският мАж иска сгодна женица. (лично чуто и директно, и в интерпретация). Да му прислужва като майка му, да е хрисима и да го оставя да прави каквото си иска. Да е хубава, но ако може това да стане в рамките на 10 минути макс. Да му пуска всеки път щом й подсвирне и т.н.

Циците и задника, лицето не е важно...на кучешката не се вижда :)

да бъде секс-кукла и робиня в кухнята хахаха

и да носи парички у дома а мъжа на дивана и 5 парички......живот здравей

А, в кухнята не ме интересува, аз съм много добър готвач, освен едно и също гадже повече от седмица не търпя, щот ми омръзва много бързо. Всичко съм виждал в леглото, никоя не може да ме изненада с нищо вече, за тва ги сменян редовно, щот губя интерес иначе...а толква материал има по клубовете.....

Най-ценната черта у жената била тази дето разделя задника на две :)

Според нивото на "ценителя" и нивото на "ценностите".

"Мерцедес - Уиски - Актриса, Волга - Водка - Секретарка, Москвич - Ракийка и Комшийка, Трамвай - Боза и Собстваната си жена." - виц от времето на социализма

хахахх ххахахах смешно е наистина

имам предложение, да се направят каталози на най-състоятелните и на най - красивите и да им устроят кастинги..

Демек ,не е важно какъв си ,а какво имаш в портфейла и кифла ли си или не.

умните мъже ценят себеподобни жени.А Тъпанарите гледат само външния вид и сакън ,ако жена му каже нещо напреко дето да не е на неговото ще стане катастрофа в отношенията.Интелигентните мъже в повечето случаи дори търсят партньорка, която ментално да ги подкрепя в професията и кариерата си.Мачовците ,тях...не ща да коментирам

Абе нека тя да е някой урунгел, пък да е умна, колкото ще е умна...

защо пък трябва да е урунгел ако е интелигентна? познавам 4 свободни жени комбинация интелект и атрактивност! и са високи.

Радо

За коментара ти - Отличен (6)

първосигнални проучвания.

Искам жена ми да получава поне 2500 лева ако живеем в София. Разбира се да е красива. Всичките ми познати жени си падат по красиви, високи и недебели мъже. Отделно да имат финансова стабилност. По какво точно се различават двата пола, че не ми стана ясно от статията написана от безименни 'учени'?

а какво ще мислиш ако жена ти взема 2 х повече от теб? и е хубава .. Дали ще си доволен?

Аbsolut+но! Почти пълно щастие :)

Какво ще му е лошото, идеалът за всеки мъж е няма блондинка, нимфоманка, полусирак, на която баща й е шеф на световната банка.

ау каква изненада