17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е. Поне веднъж седмично трябва. Дано жените го прочетат.

Ти я пори цял живот че накрая преди да и пресъхне кладенчето и по често ако можело. А нас пита ли на някой искаме ли можем ли. Като остане само кожа с какво да ги мандръсаме.

са ви много благодарни за съвета, защото хич не го знаеха! Затова грижите им започват още от най-крехка възраст, та ча-ак до дълбоки старини. Вече се славим като дълголетна страна, красива, евтина.

Тази тема е крайно неудачна след статиите ви за холандеца. И много смутителна след прочетените коментари на мъже, които намират за виновна жертвата. По-скоро вземете да пишете някакви сексуално обучителни теми, че явно много от мъжете смятат всяка жена, на която й се прави секс за лека щом не е в дълготрайна връзка. И въобще това на жена да й харесва секса е нещо, което е за една нощ. А вие тук мухи пускате на жените да са по-разкрепостени...

"които правят секс поне веднъж месечно, са изложени на понижен риск от ранна менопауза в сравнение с дамите с по-слабо активен полов живот.." С други думи.. : При някои дами, Новата Година или Коледа идват по често ! :)))))

С пияници секс прави ли се

Такъв Ви е бил късмета... Къде бля, като го избира за мъж ? ! :))))

тъй де ..и уруки лекувам

Един път месечно редовен секс ли се води?!? ахахах :-)

Как един път в месеца,мойта и ден не пропуска,че като и дойдат"гости от Червен бряг"пак напира.Май съм се оженил за нипфоманка!

Абсолютни глупости! Не правете секс на всяка цена и където сварите.

Сутрин и вечер само в леглото а през деня....ако се случи.

Заради такива статии, или пък които ни поучават колко е хубаво да правим секс на първа среща, се получават неща като с онзи изнасилвач.