17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жените трябва леко да поклащат бедра, а мъжете рамена и това е начин да сме сигурни че са такива а не онакива както е модерно напоследък

Това го знам още от баба ми, но поклащането в ханша не е моя номер в живота ми.

+1

казвах ти да похапваш , ти не та не - слабичка да си , мъжете не обичат , баби ,слабички жени - обичат да има къде да се хванат ... :)))

Японка с кимоно не може да прави големи стъпки и да иска..... С каменно лице и ходи като на ролкови кънки - мумия МАнекенките си кръстосват краката, като пияница я кръчма... хонорара им е пропорционален на кръстосването на краката... Всичко е индивидуално относно, колко е привлекателна една жена... Ако визията на една жена съвпада с мръсното ми подсъзнание - това е Тя ! Представям си я как я сгъвам като дърводелски метър ... и т.н.. :))))

20 минути няма коментари, осъзнайте се бе млади джендъри

Данко, ти сам си си дал отговора на учудването ти. ДЖЕНДЕР (треотополов) за мен треторазряден. Ами какви коментари очакваш от такива???

"ДЖЕНДЪР' едноклетъчен значи "ПОЛ" но на село така са ви казали а знаеш ли как се казва на мъж който готви?-"ТЕНДЖЪР",че вие по селата сте все кухи тенджери

Акъла ти е от третополов.%барем да го имаш...образовайте се малко, ве калъфи ганчовски