17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20 минути няма коментари, осъзнайте се бе млади джендъри

Японка с кимоно не може да прави големи стъпки и да иска..... С каменно лице и ходи като на ролкови кънки - мумия МАнекенките си кръстосват краката, като пияница я кръчма... хонорара им е пропорционален на кръстосването на краката... Всичко е индивидуално относно, колко е привлекателна една жена... Ако визията на една жена съвпада с мръсното ми подсъзнание - това е Тя ! Представям си я как я сгъвам като дърводелски метър ... и т.н.. :))))

Това го знам още от баба ми, но поклащането в ханша не е моя номер в живота ми.

Данко, ти сам си си дал отговора на учудването ти. ДЖЕНДЕР (треотополов) за мен треторазряден. Ами какви коментари очакваш от такива???

+1

казвах ти да похапваш , ти не та не - слабичка да си , мъжете не обичат , баби ,слабички жени - обичат да има къде да се хванат ... :)))

"ДЖЕНДЪР' едноклетъчен значи "ПОЛ" но на село така са ви казали а знаеш ли как се казва на мъж който готви?-"ТЕНДЖЪР",че вие по селата сте все кухи тенджери

жените трябва леко да поклащат бедра, а мъжете рамена и това е начин да сме сигурни че са такива а не онакива както е модерно напоследък

Акъла ти е от третополов.%барем да го имаш...образовайте се малко, ве калъфи ганчовски