Депардийо: Мечтая за квартира в Москва или Сибир

Френският актьор Жерар Депардийо, който получи през 2013 година руско гражданство, призна, че се гордее със своя руски паспорт и мечтае за квартира в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо: Мечтая за квартира в Москва или Сибир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

америка е империя на злото, дано скоро време изчезне от лицето на земята

Ама не искам да съм сам в Сибир.Предпочитам да взема и Орнела Мути с мен , за да си я чукам както едно време

Съжалявам, другарю Депардийо, но в момента имаме свободни квартири само в Колима и Воркута... как ви се струва?

които са избили индианците си...не са хора...

Да се засели в Сибир е добра идея, особено ако е изпил 2 литра вино. А какво по-хубаво място за живеене на един пияница от Русия?!

Пропил се и пропаднал пияница, който е готов да се прави на придворен шут срещу пари. Нито на него му е зле, нито на подритващите го за самочувствие и наслада. Да не се окаже само, че е гей накрая ... тогава ще е пълен цирка.

Аз от това разбирам, че Депардийо иска Путин да му подари два апартамента...

схванал е че в съветския съюз апартаментите се дават по заслуги..

Ми като го влече Сибир... най-добре да се настани в безплатно жилище от архипелага Гулаг. Путин лесно ще го уреди, нали е офицер от КГБ. Те всички известни руснаци са живяли там. А може и на остров Сахалин. Ако няма възможност, съветвам го да прочете пътеписа на известния руски писател Антон Чехов "Остров Сахалин". Много интересно четиво. В САЩ няма да намери такива жилища. В САЩ индианците живеят в резерватите като царе, правят си лазерни шоу спектакли, свири музика, гърмят трещят фойерверки, абе, ромска сватба нали сте виждали? Бях там и лично ги видях и чух. Изглежда не са успели да ги избият щом още си живеят.

Не го мисли ти Жерар, с неговите пари може и на Марс да си живее добре:-) А колкото до индианците, те най- добре си знаят историята.

Прави му чест, че има смелостта да каже истината открито, какъвто и да го описват!

Браво и на тебе! Аре бегай след Жерар Депардийо дано те уреди и тебе! Бегай в Сибир! И не се връщай тука!

Алоууу, дираааа! "Квартира" е неграмотен русизъм на ваш'те пишман редактори! "Квартира" на руски означава "апартамент", що не пишете като нормални българи, мм?! А другото е към "пияницата" (цитирам руската преса, както сте я цитирали вие) Де(то)пАрди(о): тоя има достатъчно пари да си купи апартамент в Москва. Като си мечтае, да си купи! И там ли чака да му подарят безплатно жилище, че да не плаща на хотел?

и ще му подарят.