17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи простотии ! Тия,. от Muzika Idols са направо втрещени !

Хора, защо взимате отношение за музика, която ви е чужда ? Рокаджиите са различно тесто хора, това е свобода, бунтарство, неподчинение на правилата.... Друго си е да виеш като разгонена немска овчарка някоя чалга, нали ?

То щото ако не се дереш като разгонен звер, трябва да виеш като разгонена немска овчарка, понеже нали, както е казал един популярен евреин "Всичко е секс", нали така? Нито траша, нито кръчмарската музика имат кой знае колко общо с изкуството. Имат отношение там към задоволяване на някакви нагони и импусли - дали ще са деструктивни или либидонозни, все са съпроводени с я с дране, я с крясъци, я с квичене, я там с други животински звуци.

Не всеки разбира всяко изкуство и за мен например Пикасо прави грозни мацаници, но има хора, които го оценяват за милиони. Изкуството е въпрос на личен избор и вкус.

Песента на момчетата с която ги избраха беше по добра. Това да се бориш с хора от собствения си отбор е тъпо. Това би трябвало да става на края, ако на финалите достигнат хора от един отбор и тогава реално ще се видят възможностите на журито като треньори.

Погледнете само снимката - виждате ли нормален български мъж там? Някакви татуирани туземци с налудничави погледи, ужасни дрехи и проскубани израстъци по главата. Ужас!!! А уж музиката прави хората по-хармонични.

Аз пък винаги съм се чудил на хората с предразсъдаци, които много обичат да слагат всички в стереотипи. Аз например имам множество татуировки, и обеци и това не ми пречи да имам бих казал добро образование и вече близо 10 годишна успешна кариера в голяма компания. Когато си в бизнес среда, слагаш ризата и сакото и никой не знае че си татуиран или каквото си имаш. Не виждам причина татуировките, дългата коса или брадата да те правят "НЕ нормален мъж". Съжалявам, но за мен стереотипизирането е белег на ограничено мислене.

Самият факт, че искаш да имаш татуировки показва един атавизъм, регрес, не става дума за стереотип. Това че имаш добра кариера и заплащане не значи духовно израстване. По-рано татуировки имаха само туземците от някои племена и затворниците. Това е низша култура. Много късата или изобщо липсата на коса при мъжете също влияе на поведението им, прави ги по-агресивни, груби. Това сасамо констатации, пък всеки избира какво да покаже от себе си.

Израстнал съм в лошо семейство. Не знам какъв е твоят кейс, това е моят. Чувствах се пълно нищожество и в една по-ранна възраст, изпитвах остра нужда да се отлича., да съм интересен, може би заради хормоналната буря, високият тестостерон и т.н. Трябваше да изтече доста вода, докато се улегна, ако изобщо съм улегнал. Относно стереотипното мислене - хората не разбират, че да си различен не е нито добро нито лошо, просто въпрос на личен избор. Но, който избира да е много различен, трябва да знае, че социумът не насърчава различията по обективни причини, свързани с оцеляването му и дори да работи за полза роду, с голяма вероятност пак няма да бъде разбран или оценен. Друг върпос е, че ексцесиите често не са в градивна посока, напротив! По повод на новината - гнусно жури, талантливи изпълнители, сатанистка музика. Покрай смъртта на Милен Цветков, на когото никак не симпатизирах и на горките същества, които го убиха, защото те са именно това - горки, в търсенето на внимание, са загубили всякаква мярка, загубили са човешки образ дори, започнах да се гнуся от всичко, което навява алюзия за наркотици, в това чилсо и подобна музика и "куфеене".

Нели съжалявам, но не мога да приема човек, който съди по външния вид и си прави първични и елементарни изводи, да ми говори за духовно израстване. "Едно време само туземците и затворниците имали татуировки", едно време са горели различномислещите на клада (и то смятаното за цивилизовано западноевропейско общество), пък ще кажа аз, да не си говорим за едно време. И последно, кой ще ми даде единно и общоприето определение за духовно (духовно израстване), това е нещо, което всеки разбира по различен начин, ако разгледаме съвременните татуировки като изобразително изкуство, като символизъм, не всеки разбира и оценява различните изкуства (за мен например изкуството на Пикасо е отвратително не го харесвам, но според други е гениално). Последно за да затворя темата, не вярвам на Вас да ви е приятно. ако някой каже, че сте глупава или сте представител на тази низша чалга култура, само заради цвета на косата Ви (ако например сте руса). Същото е с татуировките, не се опитвам да Ви убеждавам че са върхът и всички трябва да ги имат, но се опитвам да Ви убедя, че не може да прекарваме всички под един знаменател, само защото не ги разбираме и за нас те са различни.

Нещо освен с акъла и с очите си зле. Не коментирай хора, които са на светлинни години от теб. Жалък!

Личи си , че не слушаш рок,такива хората , които слушат рок, метъл - това е общност, различна от другите.

Някой вярва ли, че тази ефурия, бутафория и тем подобни е спонтанна?Всичко е режисирано предварително на някой изперкал, за да имат повече гледаемост, както едно време в Биг брадър.От друга страна, какво възпитание дават на подрастващата младеж, които копират всичко.ами я си представете, че сте на концерт и някои, ако изпаднат в такава еуфория, вземат да чупят , скачат хвърлят столове и обувки в залата, където е концерта?Какво, ще последва знаете ли, ще има стъпкани, ранени, не дай си Боже умрели!?

За да се добие спонтанност си има екстази. И други наркотици! Най-малкото - алкохол, иначе БОЛИ да стоиш в клуб със силна музика, която заглушава човешката реч, "ниските" те удрят в гърдите и стомаха, а светлинни ефекти дразнят очите ти и те заслепяват.

Kenn1111

Егати простотията.Да им имам сценария и бутафорията

тъп сценарий с битки, сблъсъци, зрелища... думи несъвместими с изкуство и музика

Срам и позор. Преди петнадесет години на кастинг в Естрадния отдел на Консерваторията щяха да ги изгонят от залата.

Защо? Онова време мина,когато се смяташе, че Пърпъл и Юрая Хип ще развратят младежта. Точно това направи чалгата малко по- късно.

ПАЛЯЧОВЦИ, намерете си СТОЙНОСТНА работа! Ако не ви е известна думата "стойностна". Потърсете в гугъл.

Лигльовци!Преиграват.Личи си ,че е режисирано.

ако беа ударили една божественна чалга ,щеа спечелат гласът на чалгария

Аз не бях впечатлена от това изпълнение. Имаше други изпълнения във формата. на които можеше да се възпроизведе тази реакция.

А тази представителка на най~древната професия кога ще я разкарат или предаването вече е формат XXL?

Ясно, че секси-парче ще дразни много вас, джендърите.

Не джендъри,тая порно актриса да я махат,както и Джендърите.

Режисирани палячовщини. Доста затъпя. Талантливи участници има, разбира се. За съжаление - не са случили на държава - вижте какво се случва със всички тях след това участие.

Не е виновна държавата. Просто не са достатъчно талантливи. Тук се е родил Орфей, станата ни е изключително богата на гласове, на прекрасни гласове. Но това не е достатъчно да си комерсиален изпълнител. И тук е разковничето - комерсиализмът не е "успех", напротив, често е свързан с много гнусни неща, пране на прари от търговия на оръжия, наркотици и т.н. И в този ред на мисли, ако някой наистина чувства призвание и нужда да пее, той може да го постигне, разбира се, може да пее в хора, може да се събира с приятели и да пеят, може да пее под душа, да се изявява в различни формати или фирмени мероприятия, но да разчита на комерсиален успех, там е леко - сложно. Обърнете внимание, че в световен мащаб най-успешните изпълнители съвсем не са най-талантливи, напротив.

Якоооооо! Доста равностойни. Браво, че всички остават!

Подскачащи и ревящи маймуни - къф "глас на България"... Тва няма кой да плати за да го гледа и слуша! Хич не ги лъжете, пращайте ги да си ходят дома. Има нужда от селскостопански работници.

Хмм, най-продаваните групи за всички времена са рок групи, дали няма кой да плаща за да го гледа/слуша? Най го;емите фестивали и концерти са рок. Пресен пример от България е фестивала в Пловдив с над 100 000 посетители. Само си разсъждавам.

Къде има най-много хора? В Индия и Китай. Шакрукх Кхан е най-богатия актьор на планетата. Познай дали рокът е най-продаван! Честно казано не вярвам и в Африка да се котира кой знае колко! И в Латинска Америка - също! Корените на рока са в ритъм енд блуса и кънтрито (американската чалга). Слава Богу и у нас не е кой знае колко популярен. Ние традиционно си имаме доста по-богато наследство и като ритми и като мотиви. Тъжна е чалга тенденцията само, доста по-сериозно застъпена у нас от рока, но ако чалгарите бяха рокаджии, пак нямаше да е весело. Друсат ли се чалгарите като Джагър, примерно? Сигурно!

ужассссссссрам ме е че съм българин

Хаха да не гледа брифинга с Боко. Иначе смъpт чалгата

Участвал съм в такова шоу. Всичко е по сценарий. Няма случайни избори. Няма случайни реакции. На когото му е интересно - да гледа. На мен вече не.

Скука Гледам гладът на Русия,наще са скука, фалш

Хайде при Камелия. Другата неделя искам да ги чуя как пеят Милко Калайджиев.

Limp Bizkit, бебчо!

Я, ма вече има и публика ли, кво стана с дистанцирането?

Вероятно още вървят предварително записаните предавания ;)

Егати отрепките!

Не, пич. Ти ще си отрепка като се забиеш в нещо с тоя баварец. Пий си и си псувЙ до тогава

Georgie

Ментета.Последното изпълнение на Елвис, пее много болен , след месец умира.Приятна вечер. https://www.youtube.com/watch?v=AG9ph9xkOrw

Жестоки!!!

Тези кретени защо не са с маски?

когато е снимано не е било въведено извънредното положение! А ти как се чувстваш с IQ под 100, баце, пак ли че гласуваш за червената чума?

Не ви ли е неудобно да занимавате читателите тук с формат на организиран от юридическо лице, с цел правене на пари? Да не говорим че целия този цирк е фалш и измама. Само прпстолюдието се интересува от подобни глупости...

Еми, какво да ви кажа? Това е положението когато слуша и има човек вкус към хубава музика. Напълно естествено е всички да танцуват, да се радват и да полудяват. Не мога да го приема когато човек се кефи на Азис, Коцето и кой ли там още не, част от чалгарската гилдия. Добре, че беше Лечев да избере нещо хубаво за битка, че изборите на всички други треньори бяха като за лека нощ деца... Да живее рока! Нека има жица! ;)

че да не додат лазерите!

Тук става въпрос за изпълнението което не феше на някакво високо ниво, че чак така да се куфее. Иначе много харесвам песента на Джордж Майкъл.

Кавърът е уникален първо защото е многостилен и второ- малко хора притежават такива гласови данни.

Абе с теши шоута май преиграват и се чудят как да привличат внимаие. Интересно е един сезон след това става предсказуемо

Клоуни