От музикално шоу "Гласът на България" се превърна в лудница, в която всичко е позволено. Обхванати от еуфория, треньорите започнаха да се мятат по сцената и да трошат инвентара, а във въздуха полетяха парчета от столове и обувки.

Бурната реакция на Графа, Камелия, Михаела и Лечев беше предизвикана от сблъсъка между дуета Павел и Мартин, и конкурента им Пламен Бонев. Съперниците от отбора на Лечев влязоха в зрелищна вокална битка и вкараха в играта не само мощните си гласове, но и писъци, крясъци, рев и скокове.

Мощната им, тежка версия на хита на Джордж Майкъл "Faith" подейства като инжекция адреналин на Графа. Музикантът откърти седалката на стола си и започна да куфее с нея. Пощуряла от децибелите, Камелия свали високите си обувки и също се развилня, следвана от Михаела и Лечев.

Снимка: bTV

След края на музикалния тайфун, китаристът на "ФСБ" избра в отбора му да продължи Пламен, който преди време стигнал до полуфинал на "Гласът на Финландия". Камелия неочаквано открадна в твоя тим Павел и Мартин, въпреки че стилът им няма нищо общо с попфолка.

"От четири година съм в "Гласът", но така никой не ме е отвявал така! Не знаех къде съм и коя съм!", мотивира решението си тя.