Звездите, които доказаха, че за истинската любов няма възраст

Те казаха "Да" на своите половинки, след като навършиха 40 години

Обратно в новината

Коментари - Звездите, които доказаха, че за истинската любов няма възраст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Строителят на България г-н Симеон Радев и съпругата му г-жа Бистра Винарова?! Като посланник на Царство България в САЩ, домът на г-н Радев и г-жа Винарова е Центърът на Дипломатическия корпус в САЩ. Ръката на г-жа Винарова са искали световни политици и банкери, но тя остава вярна на г-н Радев и България. Г-жа Винарова е ослепителна красавица, жена с харизма, призната поетеса и художничка. Сигурен съм, че 80% от ползвотелите на ДИР не знаят за това достолепно българско семейство....

Парис е бръмчалка. Няма да издържи дълго

Николета и Венета си ги слагат в малкото джобче, всичките.

Така е, това се случва когато откриеш твоята половинка!

Естествено на всяка възраст може да срещнеш човек, с който се разбира. Просто сте решили, че сте "сродни души", така популярно и тиражирано в последните години. Да не забравяме и доста честото обстоятелство на самотни мамини момченца, вечно самосъжаляващи се и мрънкащи преди да срещнат "сродната си душа", или по-лошото запознати от майките си с "подходящата", тогава след първата среща на четири очи са тотално убедени, че това е правилния избор. А дали е така?

Хм. Гуинет Полтриу най- вероятно е скъсала нервите на Крис Мартин, Джери Халилуел го е омаяла тоя докато приятелката му е била бременна, Парис Хилтън хвана последния влак за да има законно дете.

Какво означава законно дете ? Не ми е известно да има деца под 18 г в САЩ, които не са деца според законите на САЩ.

И Гуинет какви ги плещи: в единия случай, те бягали, тя след тях, а в другия те не искали обвързане, пък те искала. Не е ли същото и в двата случая?

Абе пикльовци вчерашни. 40 години възраст ли е? То в момента 60 не е. 40 било новото 20. До 33 се води пубертет. Мъжете узряват още по бсно. Жените не бързат. Само хабите хартията за такива статии.

Добре казано! :)

стига глупости да естествено на всяка възраст може да срещнеш човек..просто са решили..като почнете с такива статийки

Това е така, но и с напредването на възрастта някой приоритети се променят, повечето хора стават по-отстъпчиви, не толкова взискателни и т.н.

именно...защо предстанят нещата като нещо...върха...на всяка възряст е Върха ако го искаш

повечето хора не стават по-отстъпчиви