Звездите, които нямат мобилен телефон

Не можете да ги откриете, освен ако те не пожелаят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

особено събота и неделя наводнили форума до козирката горките много сте зле ха ха

За всеки един от тези работи огромен екип, не е нужно ТЕ да отговарят, когато ги търсят по работа. Всички тези т.нар. звзди имат мобилни телефони само за най-близките си хора. Последно - тази статия е БУЛШИТ.

е булшит

Едно време като деца..ни викаха от терасите ..хайде идвай да вечеряш..ние с колелата ..с тебеширите..с куклите....скачахме на ластик....и мама пишеше на бележка.."вземи кисело мляко"...:)..имам носталгия по тези години...а сега...

дори статията не си прочела бас ловя

никога не се обзалагай без да познаваш човека..вече загуби..юрист съм и винаги чета::)

лайковете ти са синхронизирани

не е юрист те не стоят по форумите

Събота и неделя много прости хора по форумите.

Мрежата ни убива бавно! Едно време.може живота ни е да не е бил толкова социален но пък е бил спокоен и сме имали време за много повече неща, за разлика от сега.

Така? Е, некоя баба ли си да гей

Отначало го помислих за хю грант така си приличат двамата красавци.

един ме разбра и то погрешно

Важно е да се каже, че тия хора имат по двама-трима асистенти, секретари и пресаташета, които загряват телефона вместо тях и сутрин в девет дават отчет за дейността си, докато шефът закусва.

Само толкова ли?

"Времето, в което светът не беше така социален, изглежда ужасно далечно, особено когато сега всичко е на един клик разстояние"... -сериозно ли? Светът беше по-социален когато хората общуваха лице в лице. Технологиите разделят повече, отколкото свързват и задълбочават чувството на самота и изолация -психологически изследвания по темата - бол.

Умни хора!

Лейди Елтън Джон "баща"?! Без майтап?!

Това с телефоните направо е страшно. Когато излезеш навън и виждаш само хора, които са като зомбирани, всеки хванал телефон и нещо си гледа на него, дори и като пресичат не поглеждат. И аз имам телефон, но го ползвам само когато се налага, не се вторачвам в социалните мрежи непрекъснато. За съжаление обаче дъщеря ми, зет ми, че и внучето вече са само в телефоните си. Поне наложих едно правило, когато са ми дошли на гости да си оставят телефоните до вратата.

За всеки случай внимавай с налагането на правилата защото едва ли си в тази позиция.

явно не си в такава!

Така е но поне не съм злобна и нищо не забранявам а за теб нещата може скоро да се променят и за всички които щедро са ти сложили лайкове също може да се наложи да се размисляте...

на внуците ми да се заплесват в телефоните си когато са при мен...Работя на компютър, в крак съм с IT техниката...но зомбирането ми идва в повече...

Много си зле и идея нямаш от каквито и да са технологии, да работиш на компютър не е технология а техника.

ЧАКАТ ТЕ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА ТИ СИ ГОРДЕЛИВКА НИКАКВА

В Америка има клиники за онлайн зависими хора. Това наистина е болестно състояние, което отклонява хората от ежедневните ьадължения, обременява психиката, прекъсва връзката с реалността..

И аз нямам мобилен, но имам стационарен, който непрекъснато се разваля, имам и и-мейл.

На колко си години, често пишеш по форумите да не ни будалкаш нещо.

Не само нямам мобилен, но почти не ползвам приложенията изброени горе, Инстаграм, Фейсбук, не пия кафе. Влизам в ДИР-а заради новините, прехвърлям заглавията, интересни са ми статиите на Импресио, според мен Дир е най-обективната медия и дава най-голяма свобода на мненията, доколкото е възможно, разбира се. Най-много ми харесва, че няма регистрация и се избягват личните познанства и зависимости. Това, което трябва се знае от редакцията, това е достатъчно.