Понеже утре е понеделник и някои хора отново са на работа, може би ще им подейства освежително да се запознаят с Марли - котаракът с абсолютната понеделнишка физиономия. Нали се сещате - това е изражението, което се изписва на лицето ви, когато алармата ви събуди рано сутринта и вие с ужас установявате, че отново е понеделник и отново трябва да се ходи на работа.

Всъщност напоследък много от нас неистово желаят да тръгнат на работа, затова ще наречем Марли просто котарака с най-отегчената физиономия на света. Той живее в Лос Анджелис, Калифорния и никак не е лишен от типичния за тамошните жители "калифорнийски чар".

Вижте снимки >>

Стопаните на Марли, напълно осъзнавайки силата на неговия чар, са му направили профил в Инстаграм, в който редовно качат снимки на домашния си любимец. От тях става ясно, че нищо, абсолютно нищо, не може да трогне Марли. Нито спокойното стоене вкъщи, нито другите котки, нито ваната, или пък изкуствените мишки-играчки, с които е обграден. Където и да се е настанил, каквото и да прави, Марли просто остава с каменно лице.