"Когато за Коледа 2019 стартирахме "Вкуса на дома", не сме предполагали, че само няколко месеца по-късно, ще се окаже, че сме доставили много повече от вкусна изненада. Да се прибереш у дома в България или да пътуваш при близък в чужбина в момента е такова предизвикателство, че безценният ни продукт и кампания станаха още по-търсени.", казват от Mastercard

Накрая на тази различна и динамична година, ние търсим сладката страна на нещата. Помагат ни от Mastercard, които с всяко плащане се опитват да скъсят дистанцията помежду ни във всяка точка на света. Защото има неща, които са безценни и има неща, които си струва да се постараем да съхраним. Като българския вкус. Никога не можеш да сбъркаш аромата на прясно изпечената баница с вкусно българско сирене. А знаете ли, че зелените смокини растат само през май и юни и сладко се затваря само тогава? И го пазиш, като съкровище цяла година, затворено в малки бурканчета, скрито за всеки случай на няколко места. Но е толкова вкусно, че свършва още през септември.

Лютеница, луканка, сирене, кашкавал, пресни плодове, зеленчуци, мед, сладко от смокини, боб и баница. Избрани в национално допитване миналата Коледа, тези традиционни български вкусове са малките съкровища, които Mastercard събра в красива кутия с вкусовете на детството. Миналата година тя потегли към 50 нищо неподозиращи българи, чиито близки и приятели спечелиха безценна изненада.

И тази година, Коледа с любимите ни български ястия ще има, и то навсякъде из Европа, където има любим човек, който милее за тях. Mastercard, заедно с kashon на harmonica създадоха нов колет с традиционни български био продукти. Десетки, може би стотици кутии с нашето си кисело мляко и сирене, суджук и лютеница, малиново вино и мурсалски чай, ще пропътуват хиляди километри, за да достигнат до близките ни, някъде далеч от дома. А това е Безценно.

Вземете кашон harmonica с "Вкуса на дома", платете с Mastercard и всеки месец ще имате шанса да спечелите допълнителен кашон, който Mastercard превръща в безценна пратка български вкусове за ваш близък в ЕС.

*По законови изисквания за пратки с храна, промоцията касае колети в рамките на Европейския съюз.