Искаме да ви запознаем с някого. Макар че е възможно вече да сте го виждали. Едно допълнение във вашата компания, което може да превърне всяка вечер в необикновено празненство. Казва се Chivas XV и е създаден точно с тази цел - да бъде до вас и в най-специалните ви моменти.

И като всеки с отличителен характер, Chivas XV също си има тайна. И тя е, че този висококачествен бленд е отлежавал в продължение на 15 години не къде да е, а в конячни бъчви от френския регион Grande Champagne. Точно това е регионът, откъдето произлизат едни от най-добрите бутилки коняк в целия свят. Престоявайки в бъчвите му, конякът споделя с Chivas XV своите най-съкровени и изтънчени черти.

Снимка: Chivas

Ароматът на Chivas XV е палитра от портокал, мед, канела и сочни стафиди, допълнена с печени червени ябълки. Уискито носи изключителна кадифена текстура, балансираща мекия плодов вкус на захаросани круши, комбинирани с топъл карамел и бътърскоч. Накрая ще усетите и нежен деликатен завършек с нотка ванилия. Бленд от вкусове и аромати, създаден за бленд от специални преживявания.

След като ви представихме Chivas XV, вие само трябва да изберете перфектния момент, в който да го направите част от вашата компания. Защото този бленд е отлежавал 15 години специално за вечерта, която вие изберете.

Снимка: Chivas