Миглена Георгиева - класна на 12 б клас, с профил "Танцьори", в Училището по изкуства СУ "Свети Климент Охридски" в Добрич, тези дни стана доста коментирана в социалните мрежи заради външния си вид, с който засенчи абитуриентките. Тя за първи път е класен ръководител и това е първият ѝ бал като учителка. 

Снимка: Фейсбук

Според някои тя не беше избрала подходящ цвят, според други е много приятна гледка за окото. А откъде идва идеята и за облеклото ѝ може да се проследи в интервю, което е дала още през 2014 година, когато с танцова формация е достигнала финала на "България търси талант".

"Стилът ми на обличане не е един. Умея да се съобразявам със ситуацията и момента - нося както широки дънки и кецове, така и кокетни барби рокли. Харесвам роклите на Tony Bowls, с такава бях на премиерата на филма "Живи легенди", казва тогава танцьорката учителка, която е участвала във филма на Ники Илиев. Тя се е снимала и в руската версия на хитовия криминален сериал "Кости".  

Любимата певица на засукана класна е Бионсе, а любимият ѝ роман - "Богат, беден". 

Педагожката, заради която мъже от различни възрасти си пожелават отново да се върнат в час, каза пред медиите, че е поръчала тоалета си от чужбина, а тя е реплика на роклята на световна звезда от шоу бизнеса. Тя се е постарала да изглежда безупречно за вечерта с помощта на гримьори и фризьори. Косата ѝ е била прибрана на висока опашка.

Снимка: Фейсбук

Изборът на визия за бала им, тя обясни така: "В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосесията избраха с какво да съм облечена".