Писателят Рафи Данджело от Харлем проследи колко често нюйоркчани подсвиркват по сексапилните си съгражданки, като тръгна по стъпките на една от тях.

С подобен "комплимент" дамата била наградена от трима минувачи само за няколко минути. Подсвиркванията и подвикванията нараствали лавинообразно през целия ден, превръщайки се в психотормоз, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

В своя сайт Рафи сподели опита си и призова съгражданите си да не се държат по този невъзпитан начин. Мнозина от нюйоркските мачовци са на мнение, че подвикванията повдигат самочувствието на дамите. Но подобно поведение се възприема като много обидно от представителките на нежния пол и няма нищо общо с комплиментите.

Някои от минувачите дори започвали да се държат агресивно, ако не им се отговори. Изумителното било, че и възрастните нюйоркчани не правели изключение, макар и в по-прилична форма.

"Усмихни се бейби, днес денят е хубав!" промълвил един от тях, разминавайки се с хубавата дама.

Данджело пише в сайта си, че подобно поведение е истинско изпитание за нюйоркчанки, които трябва да търпят такива издевателства 365 дни в годината. Писателят получи подкрепата на хиляди дами, които отбелязаха в постовете си, че за пръв път виждат в лицето на блогъра мъж, който им влиза в положението.