Те са сред най-обичаните знаменитости, пример за подражание за милиони и магнит за вниманието на феновете си. Под светлините на прожекторите изглеждат съвършени, но такива ли са, когато камерата не снима? Отговорът е прост и някак много човешки - не! Ето кои са някои от вредните на звездите, в които, искаме или не можем, да се припознаем.

Чарлийз Терон обожава пържена храна

Присъствието на Чарлийз Терон на екрана и на червения килим е впечатляващо. Медиите обожават 46-годишната актриса, а феновете аплодират всичките благотворителни инициативи, в които се включва. Няма съвършени хора обаче и Чарлийз е доказателство за това, въпреки визията й, граничеща със съвършенство. В интервю актрисата споделя, че обожава пържената храна и това е навик, от който не може да се отърве. Дори се шегува, че ако може, би изпържила дори обувките си. Любовта й към мазните вкусотии, които много знаменитости отричат или не признават, че хапват, предизвиква феновете й да я харесват още повече, именно заради факта, че не се притеснява да говори открито за вредния си навик.

Чарлийз Терон

Снимка: Getty Images

Камерън Диас избягва да ползва дезодорант

През 2018 г. русокосата актриса, която всички свързваме с огромна усмивка и благ характер, обяви, че се пенсионира и се отказва от актьорската професия. Почти 4 години по-късно, пред Кевин Хард, тя споделя, че не съжалява от решението си и откакто е извън ангажиментите, свързани с големия екран, е открила спокойствието. Като една от основните причини за ранното "пенсиониране" тя изтъква многото ограничения, изисквания и очаквания от страна на колеги, продуценти и фенове. Едно от тях, което Камерън никога не е покривала, е... използването на дезодорант. Колкото и неприятно да звучи това за екранните й партньори, самата Камерън признава, че повече от 20 години не е използвала подобен продукт.

Камерън Диас

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс живее в пълен безпорядък

Когато си певица, актриса и човек, посветен на множество социални каузи вероятно е трудно да се ограничаваш и да се вписваш в рамките, които другите се опитват да ти поставят - като този да почистиш и подредиш дома си. Твърде заетата от професионални ангажименти, изпълнителка признава, че е страшно разхвърлян човек и често няма време да подреди. Дрехи, кутии от пица и остатъци от храна - това можем да открием, ако отидем на гости на Майли в Лос Анджелис. Усмихнатата и противоречива певица обяснява, че опитва да се справи с лошия навик, но в крайна сметка разхвърляната къща никога я е притеснявала, защото рядко се задържа у дома.

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

Хелън Мирън не си мери думите

Въплъщение на класата, холивудския блясък и идеята за стила, който няма възраст - това е Хелън Мирън. Въпреки факта, че е сред най-обожаваните и уважавани актриси в света, Хелън не спира да бъде себе си. Много нейни колеги споделят, че на снимачната площадка се забавляват искрено с изказа й. Тя използва нецензурни думи, не си мери приказките и често казва каквото мисли, без значение как ще се приеме от околните.

Хелън Мирън

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър не може да спре цигарите

В очакване на новите епизоди, продължения на култовият "Сексът и градът" с име And Just Like That... следим всяка крачка на Сара Джесика Паркър, която папараците улавят в Голямата ябълка. Макар Сара да признава, че не си прилича с Кари, толкова колкото феновете смятат, двете определено споделят лошия навик, свързан с пушенето на цигари. В новите епизоди отново виждаме Кари Брадшоу да кръстосва Ню Йорк с цигара в ръка, а в бекстейджа ситуацията за актрисата не е много по-различна. Темата с тютюнопушенето на Кари вълнува медиите зад океана, които съобщават, че дългогодишният й брак с Матю Бродерик е бил пред разпад заради цигарите. Дали е истина или не, много двойки, в които единият е пушач, а другият - непушач, споделят подобни сериозни проблеми, а цигарите са чести повод за раздор.

Сара Джесика Паркър

Снимка: Getty Images

Добрата новина за всички пълнолетни пушачи и техните половинки е, че на пазара има алтернативи без дим - устройства за нагряване на истински тютюн като IQOS и lil SOLID 2.0 и електронни цигари с никотинова течност, към каквито вече се насочиха и различни колеги на Сара Джесика Паркър като Леонардо ди Каприо и Анджелина Джоли. Ако и вие не можете да се отървете от вредното удоволствие, можете да изберете бездимните устройства, поне за да премахнете дима и неприятната миризма на цигари, която се пропива в дрехите, в косата, в мебелите, в завесите и тапицерията на колата. При бездимните устройства като IQOS и Glo, при които тютюнът не гори, а се нагрява, няма цигарен дим, пепел и катрани. А едно от основните предимства на тези продукти без дим е за околните непушачи , които иначе се превръщат в пасивни пушачи заради цигарения дим. Това е така, защото при употребата на бездимните продукти не се отделя дим, а пара,която няма негативно въздействие върху качеството на въздуха на закрито.

А за все още търсещите своята алтернатива без дим пълнолетни пушачи, има добра новина. В края на ноември у нас пристига ново бездимен продукт - корейското устройство за нагряване на тютюн lil SOLID 2.0. Устройството вече се предлага успешно освен в страната си на произход Южна Корея и на още 10 пазара, сред които Русия, Украйна и Япония, от скоро и на Балканите - в Сърбия, Македония и Албания. Страната ни е сред първите в ЕС, която ще се радва на корейското технологично чудо заедно с Полша и Чехия.