За много хора украсяването на коледната елха е един от най-хубавите моменти през от годината, но дойде ли мигът, в който се налага да я развалят, тогава радостта им се превръща в тъга. Точно така се случва и с Надя Колучи от Сан Диего, Калифорния, която всеки януари, след края на празниците, прибира със свито сърце своето дръвче обратно в гаража, докато един ден не ѝ хрумва идея за нова традиция, наречена от нея Holi-Trees, благодарение на която най-после спира да го прави. За да не се сбогува с най-големия символ на Рождество Христово, тя решава да го задържи в дома си, като го украсява тематично за всеки един от останалите празници през следващите месеци, като Свети Валентин, Деня на независимостта, Хелоуинд и т.н.

Вижте снимки >>

Сега предстои да ви покажем колко креативно успява да го преобрази за всеки повод, впрягайки цялото си въображение, за да създаде съвсем сама по-голямата част от неговата декорация. Първият ѝ творчески проект е за 14 февруари, когато двойките изразяват любовта си един към друг. Тогава тя преобразява своята елха, кичейки нейните клони с червени гирлянди, рози, сърца и плюшени играчки, като под нея поставя кутия с шоколадови бонбони и две бутилки вино.

"Беше истинско удоволствие да гледам нещо толкова уникално и красиво, всеки път, когато се прибрах вкъщи след дълъг работен ден. В известен смисъл Коледа никога не е приключи за мен... тя просто промени своите цветове! И мисля, че това е важното, да запазиш коледният дух и неговото значение през цялата година. Мир, любов и радост", казва по-късно Надя пред задокеанската преса, когато са я потърсили за интервю, в което да разкаже за своя нов обичай.

Снимка: Официален профил в Instagram

Дръвчето обаче продължава да се мени своята премяна с всяка специална дата в календара, демонстрирайки находчивостта и изобретателността на неговата притежателка, която започва да споделя в социалните мрежи свои снимки до него. Публикациите ѝ бързо се превръщат в истинска сензация сред потребителите на различните платформи, които поставят множество възторжени коментари под тях, поздравявайки я за прекрасното начинание. Така тя разбира, че не е единственият ентусиаст на тема Коледа, който иска да задържи празника по-дълго. Много от хората, последвали профила ѝ в Инстаграм, дори започват да ѝ пишат лични съобщения, търсейки нейните съвет как да разнообразят и допълнят украсата на собствените си елхи, а тя с радост им дава своите препоръки, отговаряйки на всички тях, без изключение.

Ето и пет съвета от нея за украса на вашето коледно дърво:

Когато става въпрос за декорация на вашата елха, правилото е: Колкото повече, толкова по-добре!

Преди да започнете да украсявате, поставете всички орнаменти пред себе си, за да знаете точно с какво разполагате. Това ще ви позволи да визуализирате в съзнанието си как бихте искали да изглежда дръвчето и ще знаете точно откъде да започнете.

Снимка: Официален профил в Instagram

По принцип аз започвам с лампичките и гирляндите, понеже те служат по-скоро като допълнение на основните елементи, които са истинския акцент.

Можете да намерите орнаменти на всяка тема, които да отговарят на собствения ви стил. Надя използва комбинация изкуствени цветя, мъниста и панделки, за да придаде магическия вид на своята елха.

Истината е, че НЯМА стриктни правила, които да следвате. Просто се забавлявайте! Елхата ви трябва да бъде отражение на вас самите и вашия стил.

Снимка: Официален профил в Instagram