Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин. Как се появяват "пеперудите в стомаха" разкриват от Дарик:

Овен

За Овена любовта е като горски пожар. Ако този зодиакален знак е готов на приключенски подвизи в името на обекта на чувствата си, значи желанието му за истински взаимоотношения е налице.

Телец

За Телците любовта е тест за проверка на чувствата. Те имат нужда от време, за да потвърдят пред себе си увлечението по някого. Предпазливи са, но са способни на компромиси в името на връзката.

Близнаци

Близнаците са общителни и гъвкави във взаимоотношенията си. Влюбването в представител на тази зодия ще е придружено с изненади и вълнения и едно е ясно - никога няма да се чувствате отегчени.

Рак

Ракът е дълбоко свързан с дома и семейния уют - затова той ще ви дари с топлината, която ви е липсвала. Отдадени и грижовни - такива са Раците във взаимоотношенията си с човека, пленил сърцето им.

Лъв

За Лъвовете важи само едно правило -  любовта е всепоглъщаща. Лъвът е напълно погълнат от еуфорията тръпката на сърцето си и мисли постоянно за нея, дори когато не са заедно.

Дева

Ако има зодия, за която сравнението за пърхащите в стомаха пеперуди да е най-вярно, то това са Девата. Във влюбването Девите са плахи, но чувствата им са повече от искрени и отдадени. Трудно се решават на първа крачка , но любовта им е устойчива във времето.

Везни

При Везните влюбването се отразява разконцентриращо. Те са умели балансьори между красотата, хармонията и добротата, но потънат ли в чувствата си, сякаш са "извън изправност".

Скорпион

Скорпионите са първенци в любовта, която не познава граници и разбива стени. Имат ли чувства, те са смели и всеотдайни, а емоциите им са много дълбоки. Дори е възможно да проявяват собственическо чувство над любимите си.

Стрелец

Стрелците са страстни, оптимистични и ентусиазирани в любовта. Когато чувствата им са споделени, те са щастливи и това ги вдъхновява да вървят напред. 

Козирог

Козирозите са твърди и отговорни в любовта. Те влагат цялата си сила и енергия във всяка връзка. Обичат с идеята, че ще е завинаги. За тях любовта е безкрайна мисия, която се стараят да изпълняват прецизно и успешно.

Водолей

Понякога в желанието си да бъдат полезни, Водолеите забравят за собствените си чувства. Влюбват се, когато най-малко го очакват. За тях връзката е като непознат танц, който изучават заедно с половинката си.

Риби

Рибите са безнадеждно предани в любовта. Безкрайно отдадени са на любимия си, винаги мислят повече за него отколкото за себе си. Големи мечтатели са, но са изобретателни в това да зарадват половинката си неочаквано.