В поредния епизод на "Гласът на Мама" гостува една от най-запомнящите се дами, участвали в риалити форматa "Фермата" - красивата Даяна Ханджиева, която очаква своето първо бебе. Пред Юлия Владимирова и Криси Димитрова Даяна разкрива как е казала на таткото Кристиян Ставрев и родителите си, че е бременна и какви са най-големите ѝ притеснения през текущите 9 месеца. 

"Отидох просто да си проверя яйчниковия резерв, след като моята приятелка и актриса Искра Донова ме посъветва да се възползва от деня на отворените врати", споделя Даяна.

Докторът, обаче, я съветва да си вземе тест за бременност. 

В първите месеци пази новината само за себе си и таткото, но пък по интересен начин съобщава след това на родителите си. 

"Истината е, че се притеснявах, защото вече съм на 30 и часовникът тиктака", откровена е Даяна Ханджиева, както и затова, че вече крои планове и за второ дете. 

В началото младото семейство ще живее с бабата на Даяна. 

"Готова съм да не се издържа, но затова и приемам всяка помощ", казва тя. 

Един от най-трудните и объркващи периоди за бъдещата майка се оказва избора на лекар, който да я следи и изражда. 

"Всеки ми казва да намеря "моя лекар". Какво означава това? Как така "ти ще си го усетиш"?, пита реторично Даяна. 

В крайна сметка се оказва съвсем случайно, че е избрала лекарят, който е изродил самата нея - д-р Дуковски. 

"Мислех, че ще съм единствената и когато му казах, той ми отвърна с думите: "Ехеее, колко съм изродил, които са родени при мене", смее се Даяна. 

Даяна Ханджиева е от жените, които решават да родят в 30-те си години, защото смята, че природата не се е променила така, както възприятията на обществото. 

"Да, повечето жени гонят кариера и искат да са стабилни и самостоятелни, други чакат принцът на бял кон, затова отлагат. Аз моя принц съм го намерила и от гледна точка нямах притеснения за бащата на детето ми. Но разчитам много на природата и щом тя казва, че след 30 става по-трудно и сложно, предпочитам да хвана влака, който минава сега и имам избор да го взема", казва тя. 

Кое е любимото ѝ приложение за бременни и защо? Как е открила "своя лекар", притеснява ли се за тялото, какъв е полът на бебето и как се водят спорове за името му? Опасява ли се за кариерата си и как протича първата ѝ бременност - много неразказани истории от Даяна Ханджиева пред Криси и Юлия в епизод 22 на подкаста "Гласът на Мама"!