В подкаста "Гласът на Мама" ви разказваме една история, която съчетава почти всички аспекти от живота - любов, раздели, нова любов, деца, приятели с разбити сърца, още много любов и още деца! Говорим с вайръл мама Антоанет Пепе за илюзиите и реалността покрай книгата ѝ "Розовият балон", която вече съществува и като аудиокнига в платформата Storytel, а премиерата бе навръх Свети Валентин!

Не е тайна, че все повече хора се насочват към слушането на аудиокниги по редица причини - ръцете ти са свободни, докато съзнанието ти получава нужната информация. Така например много майки споделят "Гласът на мама", че на идване към студиото ни си пускат Storytel в колата. Слушането с разбиране, освен всичко останало, помага и за концентрацията, отбелязват специалистите. Затова със Storytel решаваме да си партнираме, като представим заедно "Розовият балон" на Антоанет Пепе като едно от най-новите попълнения в каталога за аудиокниги!

Какво е изпитвала докато чете собствената си история за слушателите? Какво е предимството на аудиокнигите и защо слушането отключва всичките ти сетива?

"Storytel ме предизвикаха да си я прочета аз, макар в началото да не съм си го представяла така. Слушателите могат да се потопят в емоцията. Хващах се, че чета малко като актриса, защото самата аз се потапях в емоцията и мисля, че всички ще го усетят.", казва Антоанет.

Освен за новото преживяване, Антоанет Пепе разказва пред Юлия Владимирова и Криси Димитрова и за решенията, които взима по пътя и за уроците, които е научила. За палитрата от събития и емоции през които минаваме, за да намерим своя път. И.....за розовите балони.

Какво се случва обаче, когато те се спукат?

"Исках да направя нещо, което да не е просто забавно, но и да те разтърси, да те накара да бъдеш по-смел, но и всеки да може да се припознае", казва Антоанет Пепе.

Да четеш собствената си история, виждайки се като героиня, дистанцираш ли се от себе си? Какво е усещането?

"Интересно е, защото съм се променила много вече. Тръгнала съм по пътя на личностното развитие. Една от актуалните теми е за приемането на хората. Ако не започнем да се приемаме, няма да приемаме и другите".

Защо трябва да можеш да си поискаш?

Антоанет Пепе разказва как е решила да стане влогър и да споделя истории сред последователите в интернет. Всъщност всичко тръгва от една драматична раздяла на нейна приятелка докато тя се намира в Англия. Така решава да напусне работата си там и да направи нов блог.

"Когато споделих тази история, имаше огромен наплив от последователи (тогава ги наричахме май събскрайбъри)", казва Антоанет Пепе.

"Давам си сметка, че всички тези луди неща, които са ми се случили са причината и за много хубави неща. Ако живееш по права линия, няма как да изживееш тези емоции - и позитивни и негативни."

А защо майките да слушат тази аудиокнига и какво важно ще чуят от нея?

"Защото ние майките имаме история, която е добре да си спомняме. Да си спомняме, че сме повече от само майки"., отговоря Антоанет Пепе.

Изслушайте разговора между три майки, за да разберете лесно ли се пише, при наличие на бебета в стаята и кой още е на гости в студиото на "Гласът на Мама".