Създателките на култовата фейсбук страница "Вайръл стихове за секс и драма" гостуват в поредния епизод на "Гласът на мама" при Юлия и Криси. Антония Антонова и Цветелина Вътова също са майки и в този епизод на подкаста излизат от познатото в социалните мрежи амплоа, засягайки темите за стигми, клишета и етикети, които стават пух и прах от смях и драма в студиото.

Какво могат да направят четири майки със завидно дар слово в студиото на"Гласът на мама"? Успяват ли да си кажат името от смях? Открехваме завесите на въпросите за женствеността, зрелостта на жените, самооценката и влиянието на децата върху тялото и душата. 

"Ако си на 30+, или както нашите фенове смятат, че сме на 50+, е нормално самочувствието ти да не се влияе от това дали си качил 5 кг или не", казва Цвети Вътова. "Имам и приятелки, които пък имат комплекс за тялото си - че са прекалено кльощави".

В чия кожа се чувства по-добре една майка? В тази на млада жена или на зряла дама?

Какво всъщност харесват мъжете? Дали отговорът не е: Всичко?!

"Когато една зряла жена е натрупала опит и години, нея трудно можеш да я впечатлиш или разсмееш с това, с което би могъл една млада жена. Тя нито ще ти пляска, нито ще ти се радва толкова", казва  Антония Антонова за мъжете, които харесват съответно по-млади и по-зрели жени. 

В "Гласът на Мама" се стига и до поука и обобщение:

Липсата на драма може да е голяма драма! 

Кой и как сам си прави драмите, защо са подхранващи за любоната връзка и още хиляди забавни подмятания чуйте в подкаста ни, преди да се спуснете към плажа! 

Не забравяйте да ни последвате тук, за да нe изпускате поредния епизод!