Цяла година мечтаем да хвърлим всички папки, да закрием мейлбокса си и да прекараме поне един ден в леглото, завити през глава. Е, сега е времето, в което стават чудеса. През коледните празници можем да си сложим удобните домашни дрехи, да забравим за всички ежедневни задачи и да се отдадем на мързелуване и весели мигове с близките.

За да ни е още по-уютно, отваряме Коледния ни календар със съдействието на Сердика Център на 21 декември, където откриваме истински съкровища за дома, които можем да си подарим или пък да подскажем на Дядо Коледа да ни ги сложи под елхата.

Снимка: Serdika Center

Погледът ни веднага се заковава на красивото и удобно домашно горнище и домашен панталон, които предлагат от Palmers. За да се чувстваме още по-завършени в своята крепост, ни трябват и топли и удобни пантофи в тон - от Palmers или тези на U&ME от Humanic.

За приготвянето на топлия чай, с който да се разположим царски на дивана, има всичко в DUKA. Оттам си взимаме комплект за чай с модерен дизайн, а тези, които вече си имат всичко, могат да обогатят колекцията си от красоти в кухнята с чаша на цветя. Вече никой не може да ни обезпокои. За да се отървем напълно от натрупания декемврийски стрес, си взимаме и успокояващата сетивата лампа на Heing Balance от allocacoc.

Преди лягаме нанасяме натуралния нощен крем на Biotherm от Douglas. В леглото вече ни очаква спалният комплект на PNG с екзотична птица. Любимият човек пък със сигурност ще се зарадва на нов луксозен комплект спално бельо от Textura, в който и двамата ще спите "като къпани".

До леглото отново подреждаме любими книги от Booktrading и Orange Center и свещ от Lighthouse, за да бъдат празниците още по-светли!

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg и Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи. И, да - даже ще се забавлявате. От коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките, до кътовете за опаковане на подаръците и консиержите, които ще ви упътват или ще носят покупките ви - всичко е готово за едни приказни празници.

Photocredit: Serdika Center