Харнесите са на мода в момента и не е трудно да се разбере защо. Тези колани за тяло, изработени от еластични и регулируеми каишки, в миналото са били част от облеклото на военните, но съвременните дизайнери постепенно ги преврънаха в модни аксесоари. Кожените каишки се регулират и прилягат удобно по тялото, придавайки нотка на бунтарство, сексуалност и дори вулгарност.

За първи път на световния подиум се появяват в началото на XXI век, когато Hermes се осмели да добави харнеси към колекцията си облекла през 2010 г., която бе представена на шоуто есен/зима 2013/2014 от сингапурския моден дизайнер Прабала Гурунг. До този момент никой не можеше да си представи, че тези каишки ще предизвикат такъв фурор и съчетаването на грубото и мъжкото с нежното и женственото, може да бъде толкова красиво.

Харнесите могат да се носят върху дрехи, както и като бельо. Днес ще ви покажем няколко модела еротично харнес бельо. Те се адапритат перфектно към силуета и създават екстравагантна визия. Определено това е бельо, създадено за любителите на силни усещания, които искат да разнообразят сексуалния си живот, или с други думи - за хора с фетиши.

Фините каишки, които обгръщат тялото, оформят красиво силуета, подчертавайки неговите прелести. Харнесите са различни, елегантни и придават страхотен секси ефект на съблазнителка. Със своя минималистичен вид, коланът определено е видим, но в същото време е и доста дискретен.

Това е бельо, с което ще събудите въображението на партньора си, или казано с други думи - харнесът е най-еротичният аксесоар, който събужда всичките му сетива.

Ето и нашите предложения за вас:

В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! При поръчка над 99,99 лв. получавате безплатна доставка.

Market.dir.bg