"На детето му беше много скучно. Нито майка му, нито Каспър й обръщаха внимание, а бяха изцяло погълнати от случващото се пред тях. От време на време Дженифър я целуваше по бузата, за да я успокои", казва свидетел. Вижте снимки >>

На една от снимките, по време на ревюто на Шанел, Ема се е гушнала в майка си, като почти е затворила очи и е на път да заспи.

Джей Ло има близнаци от бившия си съпруг Марк Антъни - Ема и Макс, които направо са й "одрали кожата", припомнят от bliasak.bg.

Карл Лагерфелд показа уникална, мащабна колекция, в която се преплитаха модерното и класическият стил на Шанел. Специален акцент бе поставен на късите сака и удължените рокли. Лагерфелд съчета синтетични материи и вълна, туид и перли.

Сред цветовете доминираха черният и белият. В предстоящия пролетно-летен сезон ще са модерни бижутата с по-големи размери,
основно перлите.

Новата колекция поразяваше още с отказа от редица класически за Шанел теми и елементи. "Този път не предложих нито верижки, нито камелии, нито нашивки, на чантите няма лого. Всичко това сега го няма, но Шанел си остава Шанел", каза Карл Лагерфелд, цитиран от БТА.