Ким Кардашиян демонстрира как работи новия ѝ продукт SKIMS, който прилича на широко хартиено тиксо. Приложението му е залепване на гърдите по определен начин, така че да могат да се носят тоалети без сутиен.

Вижте снимки >>

Ким първо показа в стори в Инстаграм как точно се използват лентите в различни цветове върху тялото на гол модел. След това риалити звездата публикува серия от снимки от официални събития, на които е залепила гърдите си с такъв тип лента.

В крайна сметка Кардашиян реши да покаже и как е започнало всичко през далечната 2008 година. Ким публикува кадри, на които позира само "по тиксо". На снимките личи и промяната в лицето на риалити звездата.

Кардашиян и съпругът ѝ Кание Уест имат четири деца - Псалм, Сейнт, Норт и Чикаго, които са родени между 2013 и 2019 година. Норт и Сейнт са биологични деца на семейството, а Чикаго и Псалм, чието име в САЩ се произнася Сам, са родени от сурогатни майки. Преди време Кардашиян разкри, че има медицинска забрана да ражда, тъй като това може да застраши живота ѝ.