Сватбата на принц Хари и неговата Меган се превърна в празник за хората по цял свят. Въпреки това някои дами не успяха да се съобразят с дрескода. На сватбата бе задължително да няма жени, облечени в черно, тъй като този цвят напомня на церемония за погребение. Другото правило, естествено, бе да няма дами в бяло, тъй като това е право само на булката.

Вижте най-зле облечените >>

Една от най-очакваните гостенки на сватбата - дизайнерката Виктория Бекъм, показа слаб избор на тоалет и отново дойде намусена. Тя сложи тъмносиня рокля, но по телевизията дрехата изглеждаше почти черна. Съпругата на Том Харди - Шарлот Райли, също избра прекалено тъмен тоалет, обсипан с цветя. Певицата Джос Стоун пък директно сложи бяла рокля. Да, дрехата имаше флорални мотиви, но все пак беше бяла.

Джос Стоун опита да открадне шоуто на булката в бяло

Снимка: БТА

Водещата Клоуи Маделей пък изглеждаше почти гола за събитие от подобен ранг. А приятелката на Идрис Елба подбра странен костюм, който по никакъв начин не се връзваше с нейната структура и излъчване.

Водещата Клоуи Маделей показа твърде много плът

Снимка: БТА

Според лондонския таблоид "Метро" най-зле облечена на сватбата е била дъщерята на кралица Елизабет Втора, принцеса Ан. Вестникът сравни нейния тоалет с халатите, които обичаше да облича при всякакви случаи основателят на сп. "Плейбой" Хю Хефнър. Приликата между двамата наистина е поразителна.

Принцеса Ан като Хю Хефнър

Снимка: Getty Images