ДесиСлава печели ваучер от новия ни партньор в конкурса - българската марка, създадена от 4 изключително талантливи жени KNAPP, любима на някои от най-стилните звезди като Радина Кърджилова, Рут Колева, Ива Янкулова, Елена Петрова, Белослава, Мария Илиева, Весела Бонева, Нели Петкова, Алекс Раева.

С тоалетите на KNAPP тя ще има възможност да влезе в ролята на модел за ексклузивна фотосесия от Hammer Studio, с грим от Proface и прическа от коафьорът на звездите Жоро Петков, която ще приключи коктейли от Boutique Lounge Bar. Тя ще може да се наслади и на SPA уикенд за двама в Diplomat Plaza Hotel & Resort.

Ако живееш за модните тенденции и имаш навършени 18 години, ти също имаш възможност да участваш във фотосесия и да спечелиш модни подаръци с конкурса на Dir.BG през месец октомври. За да участваш Харесай страницата ни във Facebook Мода 24х7 и качи твоя снимка на стената. Победителката за месеца ще бъде избрана от компетентното жури, съставено от нашите партньори – модни експерти с дългогодишен опит в областта на модата и стайлинга.

През месец октомври победителката ще има уникалната възможност да бъде облечена по последните модни тенденции за есен-зима 2012/2013 и да получи съвети за стил от Августина Маркова - Тути - един от най-известните БГ стилисти, работила за списания като Grazia, OK, Joy, Playboy, Maxim, Hello, Moda, Bazaar и "Жената днес". От 4 години талантливата експертка в областта на модата е стилист в "Модерно" по бТВ, персонален стилист на Анелия и Емануела, работила е с БГ звездите Глория, ДесиСлава, Преслава, Мариана Попова, Миро, Дивна и др.

През месец октомври победителката ще получи ваучер за 60-минутна процедура за лице от Beautyexpert.bg. От компанията ще дадат още една специална награда - серия олио за коса, шампоан и балсам от марката Nashi Argan.

Победителката в конкурса ще има възможност да влезе в ролята на модел за ексклузивна фотосесия от Hammer Studio, с грим от Proface и прическа от коафьорът на звездите Жоро Петков, да се наслади на коктейли в Boutique Lounge Bar и на SPA уикенд за двама в Diplomat Plaza Hotel & Resort.

Участвай в конкурса на Dir.BG "Стани модел за един ден"

ИЗБРАНО