Двамата разкриват, че в момента живеят заедно в апартамент под наем в Драгалевци. С тях са и децата на Ирина Спаси (5 г.) и Верджиния (3 г.). "И двамата с баща им много ги обичаме и вярвам, че независимо че няма да живеем заедно, те ще израснат усмихнати и усещащи общата ни подкрепа" - казва водещата на "Най-добрата майка". Малките се познават с Ава и се разбират с нея. "Иронията в случая е, че може би от начина, по който децата приемат случващото се, трябва да се поучим ние" - разсъждава Иван. "Много постепенно и двамата с Ава ще свикваме със ситуацията. Тя обаче е прекрасно и разбиращо дете, което не съди, и мисля, че с много плавни стъпки ще заживеем в новата реалност. Майка ми и Вихра също много й помагат" - казва той.

Любовта между Иван и Ирина пламва преди 5 месеца. "Група колеги и приятели от офиса отидохме на обяд и там като че ли нещо между мен и Ирина се случи. Няколко дни по-късно я попитах дали и тя е усетила същото. След това излязохме само двамата... След това май всичко за споделените чувства между нас беше ясно" - споделя Иван. "Аз исках да кажа цялата истина на Вихра, когато приключи последният ефир на “Станция Нова”, за да не поставям и нея, и екипа в неудобно положение. Когато й казах, тя съвсем спокойно ми отговори, че знае от много отдавна. Проведохме откровен разговор за всичко и съм сигурен, че ще намерим сили да останем приятели. Има изключително много хора, които се разделят и след това стават наистина много близки приятели. Мисля, че и при нас ще стане така" - оптимист е продуцентът., който е категоричен, че би избрал личното щастие пред моделите, които налага обществото.

Според Ирина Сарачинова "самият факт, че всичко това се случи, показва, че в семействата ни е имало някакъв дефицит на споделеност и романтика. Защото всичко друго отговаряше на общата представа на хората за идеално семейство: млади, реализирани, със здрави деца, къща, куче, пътувания. А иначе истината е, че съпругът ми научи за случващото се още в самото начало, даже преди да преминем границата на “просто приятелство” с Иван. Последваха няколко много трудни и за двама ни седмици, след които вече със сигурност не остана възможност за общ път. Аз се изнесох от дома ни, Иван - от неговия, не заживяхме веднага заедно. Не сме имали период, в който да бъдем едновременно един с друг и с официалните си половинки."

ТВ водещата разкрива, че в не е бременна от Иван и в момента няма планове за още деца.

Иван Христов иска да се ожени за Ирина Сарачинова
Вижте снимки на Ирина Сарачинова >>
Мая Савова: Вихра продължава да е ”отчаяна съпруга”

Иван и Вихра се разделят заради друга жена
Сватбата на Иван и Вихра >>