Днес вече никой не се съмнява в необходимостта да се учи английски език от ранна детска възраст. Но как да направим това по най-ефективния и комфортен за малчуганите начин? Многобройни научни изследвания сочат, че ключът е във вярно подбраната методика и от подхода на учителите към детето.

През своята дългогодишна история FUNDAY се наложи като единствената чуждоезикова програма, с която децата успешно напредват по английски език, докато се забавляват. Целта на програмата е децата да подобрят комуникативния си английски език и да започнат да го използват свободно и уверено в своето ежедневие, без напрежение и притеснения.

Обучението се провежда всяка събота от 10.00 до 15.00 часа и е създадено за деца от 4 до 12 годишна възраст. Потънали изцяло в чуждоезикова среда - по 5 учебни часа всяка събота, децата обогатяват своята лексика и напредват неусетно с помощта на висококвалифицирани преподаватели от Англия, които са естествени носители на езика, изключително опитни в работата си с децата и използват най-модерните напоследък методи на обучение.

Снимка: Funday

В динамичните и разнообразни учебни часове с използване на мултимедия, интерактивни методики, работа по проекти и учене чрез преживяване, Native speaker преподавателите провокират интереса на децата към езика и им помагат да придобият самочувстви и увереност в ежедневната му употреба.

С FUNDAY всяка събота е различна, диманична и много забавна! И се оказва, че когато се забавляват, децата неусетно усвояват огромен обем от информация и напредват с лекота.

С грижливо подбраните теми, различни всяка седмица и близки до детския свят и интереси, децата във FUNDAY усвояват енциклопедични знания и нова лексика. Запознават се с любопитни факти от всички сфери на човешкото познание - космос, морета, океани, кулинарни пътешествия, птиците и др. и с лекота усвояват нова терминология на английски език.

Снимка: Funday

С FUNDAY децата развиват свoите умения и креативност в разнообразни ателиета по изкуства - грънчарство, скулптура, декупаж, стъклопис, квилинг, оригами и какво ли не още!

В програмата на FUNDAY всяка събота присъстват и множество нетрадиционни спортове като фехтовка, катерене, ориентиране, крикет, стрелба с лък, бейзбол, Kangoo Jumps и много други.

С FUNDAY съботата се превръща в най-чакания ден за цялото семейство!

За децата е осигурен топъл обяд и подаръци всяка събота!

Програмата за чуждоезиково обучение FUNDAY стартира на 02.10.2021г. и ще продължи до 11.06.2022 година. Можете да се регистрирате на www.funday.bg

Актуалните промоции и отстъпки следете във facebook.com/funday.espa

*съдържание на Funday