С пристъпващото и все по-бързо приближаващото се лято, всяка дама трябва да направи много важен за нея избор - дали да запази старите сандали от миналата година или да вземе нови.

Днес ще направим бърз прочит на най-популярните видове дамски сандали, които можете да намерите в нета. Ще наблегнем на техните предимства и кога е най-удачно да се носят те.

Като експерти днес сме поканили Stemanelli.com да ни асистират със спецификите на видовете сандали, които се купуват най-често.

1. Плоски дамски сандали от кожа

Плоските дамски сандали от кожа са най-често срещания вид сандали за лято и пролет в колекцията на множество магазини за дамски обувки.

Те се характеризират с тънка подметка, като могат да бъдат както с отворени пръсти, така и със затворени пръсти, с каишки зад глезена или с еластични страници.

Този вид сандали са лесни за носене и са идеални за високи дами, които търсят нещо семпло за лятото на 2022-та година.

2. Дамски сандали с ток

Дамските сандали с ток са перфектни за изтъкване на формата на глезените и за добавяне към всеки свеж летен тоалет.

Те варират както размери и форма, така и като цялостен дизайн, но имат една обща характеристика - издължават формат на крака и го правят да изглежда по-дълъг и фин.

3. Полуотворени дамски сандали

Полуотворените дамски сандали са отличен избор за разходка из града, отиване на работа или ходене по плажа. Тези сандали имат изключително изтънчен вид, който придава усещането на плетена обувка.

Тяхното предимство е, че ви позволяват да фиксирате крака си значително по-добре, като избягват отворената форма отпред.

4. Дамски сандали тип "Летни боти"

Дамските сандали тип "летни боти" са високи сандали с ток, които се стигат до глезена. Те са невероятно стилни и доста лесни за носене, като комбинират формат на ботите с висок ток, и проветривостта на сандалите.

Те са идеалното решение за всяка дама, която иска да се придържа към по-бизнес ориентиран стил на обличане, без да правят компромис с комфорта на краката през лятото.

5. Дамски сандали на платформи

Дамските сандали на платформи са класически избор за всяка дама, която иска да изтъкне своя ръст, без да подлагат тялото на стреса на високите токове.

Подобен вид сандали са перфектното решение за плажа, кафе с приятелки, пазаруване или дори работа. Имат доста лека извивка на свода на крака като предоставят отлична подкрепа на петата и пръстите.

Такива и много други дамски сандали за лятото на 2022-ра година, можете да намерите на намалена цена, на Stemanelli.com.