eon видеотека със специална селекция от хитови холивудски заглавия по случай оскарите

Световната киносцена се подготвя за едно от най-престижните събитията в киноиндустрията - наградите "Оскар". Трескавата подготовка за 96-тата церемония продължава, а под светлините на прожекторите ще застанат най-успешните актьори за изминалата година, през която със сигурност не липсваха бляскави заглавия. Отличаващи се с неповторимия си блясък и престиж, "Оскарите" продължават да бъдат връх в световната кинематография.

Специално за всички почитатели на киното и наградите "Оскар" Vivacom е приготвил страхотна селекция от най-добрите номинирани и спечелили наградата филмови заглавия в обновената Видеотека на EON. Зрителите могат да гледат едни от най-успешните филми за последната година, продуцирани от HBO - световния хит "Барби", който получи 8 номинации за "Оскар", включително и за "Най-добър филм", както и "Спайдърмен: В Спайди-вселената", номиниран за "Най-добър пълнометражен анимационен филм".

Достъп до тези и още много продукции на HBO могат да получат всички нови и настоящи клиенти на EON, като активират бързо и лесно HBO On Demand през приложението My Vivacom до 31 март напълно безплатно.

В EON Видеотека зрителите могат да се насладят и на богата колекция от филми, спечелили наградата "Оскар" в миналото. Сред класическите заглавия попадат романтичната комедия "Джери Магуайър", култовият трилър "Мълчанието на агнетата" и биографичният филм за Фреди Меркюри "Бохемска рапсодия", спечелил 4 награди "Оскар".

В изцяло обновената EON Видеотека зрителите могат да гледат богато съдържание от филми и сериали навсякъде и по всяко време. Благодарение на опцията "Гледай офлайн" избрани филми и сериали могат да бъдат изтегляни и гледани в удобно време на смартфон или таблет. В платформата са внедрени също усъвършенстван изкуствен интелект и е създаден специален екип от редактори, които осигуряват персонализирано препоръчано съдържание спрямо личните интереси или предстоящи празници и поводи.

Съдържание на: Vivacom