LuckyKids е летен детски езиков лагер, организиран в полите на Пирин планина в Банско. Програмите се провеждат в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, който предоставя перфектната обстановка за обучителни дейности и физически активности на открито.

LuckyKids всъщност е много повече от езиков лагер. Програмата предлага уникална комбинация от езиково обучение по английски за деца, проектно-базирани образователни програми, спорт на открито и възможности за усвояване на основни човешки добродетели.

Какво представлява лагерът, кога се провежда, за кого е подходящ и как можете да запишете детето си - разказваме по-долу. 

Какво представлява летният детски лагер LuckyKids? 

Един от основните акценти на лагера LuckyKids е интензивната програма за изучаване на английски език. Тя е едновременно иновативна и интерактивна, като използва най-добрите практики в чуждоезиковото обучение, за да помогне на децата да подобрят езиковите си умения по забавен и ангажиращ начин.

Благодарение на малките групи и оптималното съотношение между деца и възрастни, лагерът създава персонализирано учебно преживяване, което взема предвид нивото на владеене на езика, стила на учене и интересите на всяко дете.

Езиковите уроци се допълват от богата програма от дейности на открито, които насърчават движението, здравословния начин на живот, отборните игри и сътрудничеството между децата. Всичко това се случва в приятелска и лишена от стрес мултинационална обстановка.

Децата са ангажирани с различни дейности, като пейнтбол, колоездене, ролеви игри, история, конна езда, йога, пешеходни турове, танци, пикници, готвене и много други. Не на последно място, LuckyKids стимулира децата да се научат на основни човешки добродетели като търпение, съпричастност, толерантност и сътрудничество. 

За кого е подходящ детският лагер? 

Екипът на LuckyKids е съставен от професионални аниматори и преподаватели с роден английски език, които са посветени на създаването на положителна и подкрепяща среда. В лагера са добре дошли всички деца на възраст между 5 и 14 години, независимо от тяхната националност и ниво на владеене на английски език. Единственото изискване е детето да премине през тест за определяне на нивото по английски, за да може да бъде правилно разпределено в подходяща група спрямо резултатите си.

С цел по-бърза и безпроблемна адаптация към лагерната среда, децата между 5 и 7 години години се приемат единствено с придружител. 

Периоди, условия и цени за престой през 2023 г. 

Лагерните смени в LuckyKids са с продължителност от 7 или 14 дни, разпределени в периода от 18 юни до 3 септември. 

Цените за настаняване на едно дете без придружител можете да видите на сайта на LuckyKids, където ще откриете също така информация за дневната програма, добрите практики за подготовка на детето за лагер и методите на обучение по английски език в програмата.

Родителите могат да се възползват от 10% отстъпка за участие на второ и трето дете от едно семейство, като екипът предлага и паралелно настаняване на придружителите в апартхотел Лъки Банско.

Защото английският език, забавленията и приключенията в планината вече вървят ръка за ръка, а пътят води право в сърцето на Пирин!

Източник: LuckyKids