Лятото е към края си, а с него и вълнуващите летни приключения, вечерните разходки, плажните фиести, незабравимите партита. И дори да ни обзема тъга по отминаващите топли дни, месец септември носи и много позитивни емоции -усещането за ново начало, подмяна на летния с есенния гардероб и срещата с приятели, с които да наваксаме пропуснатото през летните месеци. За мнозина именно през този месец предстои и едно от най-вълнуващите събития от годината - първият учебен ден, а зарядът и емоциите, които носи трескавата подготовка за него, ни карат отново да се почувстваме като деца.

Как да направим ученето интересно за нашите деца?

Много деца свързват ученето със запаметяване на тонове информация, а родителите често се чудят как да го направят по-интересно за тях. Именно поради тази причина, в първия ден от новата учебна година, Paradise Center дава възможност на най-малките ученици да участват в интересна и атрактивна работилница, която ще обогати знанията им с увлекателна практическа дейност.

снимка: Paradise center

По време на работилницата малчуганите ще имат възможност да програмират аквариум с помощта на Minecraft: Education Edition или да програмират свое дигитално сърце с Micro:Bit. Най-любознателните ще могат да разрешат загадките от Questomania - Escape Room и да са част от работилницата по роботика. Това са само част от приключенията, в които децата под и над 10 годишна възраст ще имат възможността да премерят сили и знания на 15-ти септември от 10:00ч. до 18:00ч. в Paradise Center.

Как да се подготвим за началото на учебната година?

С настъпването на септември родителите също се подготвят усилено с набавянето на учебни материали и купуването на нови дрехи. В голямото разнообразие от детски магазини като Gulliver, Jacadi, Marsello Kids, децата ще могат да се снабдят с всичко, от което имат нужда за новата учебна година. А с надпреварата "Шопинг за отличници" Paradise Center ще даде възможност на почитателите на пазаруването да печелят награди до 25-ти септември, докато пазаруват.

За да се включите в играта, е необходимо да се регистрирате в приложението SPOT Bulgaria, да пазарувате за минимум 50 лв., след което да сканирате касовата бележка и да видите какво печелите, изтривайки виртуалната скреч карта.

Повече информация ще намерите във Facebook страницата на Paradise Center и на paradise-center.com.

 

* съдържание на Paradise center