Новогодишните обещания, резолюции, планове и предизвикателства избухват със светлина в съзнанието ни, както фойерверки в нощното празнично небе. Но колко от тях се изпаряват като дим след зрелищна илюминация? Какво остава от първоначалната мотивация?

Ние се нуждаем от силен стимул за изкачване на личния си Еверест. От нещо, което да ни гарантира, че инвестицията на време и усилия ще си струва. Няма по-облагородяваща цел от изпълнението на античния идеал Mens sana in corpore sano - здрав дух в здраво тяло. Спортът за здраве, дълголетие и красота е универсално човешко стремление. А през 2019 година, с цялата лавина от научни изследвания за ползата от движението и динамиката, спортът е нещо повече от празнична резолюция. Спортът е въпрос на еволюция.

Но кой е този силен стимул за спорт, който да ни изведе по пътя към възможното бъдеще? Кое е нещото, което да помогне за превръщането на мислите в действия?

Какво ще кажете за верен съотборник, който може да тренира с всички – от аматьора до елитния състезател? Съотборник, с който сами да избираме спорта, нивото, времето и мястото? Съотборник, който прави здравословният начин на живот още по-достъпен?

Снимка: Kaufland

Този съотборник е Newletics - новата собствена спортна марка на Kaufland. Екипировка и аксесоари за всеки човек, ангажиран с каузата на своето по-здраво, по-бързо и по-силно Аз. Линия за новогодишната ни идентичност, изградена от воля и стремеж. New Year, New You, Newletics.

Пъстрата палитра от продукти предлага път към най-важната новогодишна резолюция и ключ към личната физическа революция. Динамика, амбиция, цели, резултатност – ценностите на новото спортно поколение са интегрирани във философията на Newletics.

Като компания с отговорно и последователно отношение към обществото, за Kaufland здравословният начин на живот е основен приоритет. Newletics е поредната стъпка, която търговската верига прави, за да го стимулира, вдъхнови и направи още по-достъпен за своите клиенти, екип и цялото обществo. Всички продукти от марката са създадени с внимание и отговорност към високото качество на материите с цел максимален комфорт и увереност. За изработката им са използвани влакна от био памук, сертифициран по глобалния органичен текстилен стандарт GOTS*, който гарантира устойчиво производство на текстил - от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване. 

Всички продукти са сертифицирани и по глобалния стандарт TÜV, който гарантира тяхното качество. Произведени са при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Newletics в момента предлага пребогата фитнес линия, а в рамките на годината ще представи и богатство от сезонни екипировки и аксесоари за йога, трекинг, бягане и други.

Снимка: Kaufland

Качествените дрехи са зверски важни за качествени резултати. Newletics предлага спортни бюстиета, панталони, клинове и топове от бързосъхнеща материя за дамите. Маратонки, панталони и блузи очакват мъжете. Чорапи от биопамук за двата пола и комфортен спортен сак с чудесен дизайн и функции за съхраняване на личната селекция от екипировка и аксесоари.

Античните идеали за спортен дух и тяло са постижими с модерните технологии. Newletics изсипва рога на изобилието от продукти за превъзходна физика. Пудовки, дъмбели, ръкохватки за лицеви опори, тежести за китки и глезени, тренажор, гири и постелки за гимнастика. По пътя към новата форма има и електронен кантар, 15- степенна тренировъчна програма за масаж, фитнес гривна с гигантско разнообразие от функции, апарат за мерене на пулс, протектори за коляно и лакът.

Newletics на Kaufland e Универсалният съотборник. Стимулът за стигането на спортната цел. Новогодишната резолюция тук и сега. Бъдете здрави и ще се видим на следващата тренировка.

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.