Бижутерийният бранд с представителство в България обедини сили с официалните си партньори SiLVER COURT, предоставяйки опция за онлайн пазаруване на най-новата си колекция и всички налични модели на Pandora на silvercourt.bg.

Вижте снимки >>

Безграничната любов на Pandora към природата е отбелязана подобаващо и през 2020-та, като този път сред красивите пролетни попълнения в новата колекция срещаме редица омайни цветя, претворени в пленяващи талисмани, висулки, гривни, обеци и пръстени.

Снимка: Pandora

Пролетта носи със себе си свежестта на новото начало и усещането за позитивност, породено от пробуждането на природата след дългия зимен сън. За да усетиш максимално магичната сила на свежия старт и мощта на природата, Pandora те кани на приятна "Разходка сред дивите цветя" в нейната специална пролетна градина, където царица е любимата ти маргаритка.

Снимка: Pandora

Освен красива и нежна сама по себе си, маргаритката е израз на сила - чрез способността си да се самозасажда бързо и лесно където попадне и впоследствие да вирее на свобода под слънчевите лъчи. Чрез нея Pandora ти напомня, че трябва винаги да отстояваш принципите си, да бъдеш смела и независима, да бъдеш себе си.

Снимка: Pandora

Новата колекция Pandora Garden пък ти напомня, че всеки ден е възможност за пробуждане и вдъхновение. Освен нея, на сайта silvercourt.bg ще откриеш и добре познатите ти любими модели на бранда - гривни, талисмани, обеци и колиета.

Снимка: Pandora

Ти си силна, чувствена, обичаща, дива и вдъхновяваща личност, от която искрят позитивизъм и красота. Позволи си да бъдеш това, което си по всяко време и навсякъде, а Pandora ще бъде твоят верен помощник.

Снимка: Pandora

Бъди себе си с Pandora - всеки ден, всеки час, всяка минута!