Загубих съня си при навлизането в менопаузата. Особено след представление, сигурно защото тогава адреналинът ми е много повишен. Дори след спектакъл във Варна и след обратния път до София, когато се прибера часове наред няма заспиване. Това сподели актрисата Катерина Евро, която като хиляди други жени е страдала с години от проблеми със съня.

Безсънието или инсомнията е един от характерните симптоми на тази повратна точка в живота на жените, тъй като организмът намалява значително нивото на производство на хормона на съня.

Точно в този период Катето Евро е открила своето спасение - едно малко хапче, но без аналог на пазара в България и с единствена по рода си комбинация от съставки - мелатонин, маточина, калифорнийски мак и пасифлора (страстоцвет).

"Остаряваме и мелатонинът ни намалява, но е важен и калифорнийският мак, който се съдържа в NOVANIGHT Тройно действие и помага за това да не се прекъсва съня. Сега всяка вечер пия по една таблетка преди да си измия зъбите. След това като погледам малко телевизия ме унася сладко и заспивам. И най-важното - спя цяла нощ. А това не беше така. Преди ставах по 2-3 пъти на нощ. Сега си спя разкошно до сутринта", споделя актрисата в разговор с една от най-добрите си приятелки Марта Вачкова, която също години наред се е борила с този неприятен проблем.

Любимката на поколения българи от "Оркестър без име" допълва, че категорично е отказвала да пие медикаменти заради безсънието, тъй като към тях се привиква и след това човек не може да заспи без да приеме лекарството.

"В същото време, когато приемаш NOVANIGHT Тройно действие няма привикване. Но за да действа трябва да се пие редовно - всяка вечер. Не може да пиеш една вечер и после след 10 дни. Трябва редовно да се пие и тогава действа! Спиш!", казва Евро.

Тя дава съвет на всички, които имат проблеми със съня да бъдат упорити и да приемат NOVANIGHT Тройно действие ежедневно поне в рамките на 30 дни.

Къде Катерина Евро е най-щастлива и какво е за нея истинска почивка, вижте какво сподели тя с Марта Вачкова в един искрен и пълен със смях разговор.

*Рекламна публикация с подкрепата на NOVANIGHT Тройно действие - хапчето за сън!